DVE ZATVORENICE OSTALE TRUDNE U ŽENSKOM ZATVORU: Čuvari nisu imali prsta u TOME, ubrzo otkriven "KRIVAC"! (VIDEO)
Demi Minor, Foto: Printscreen/Twitter

panika u zatvoru

DVE ZATVORENICE OSTALE TRUDNE U ŽENSKOM ZATVORU: Čuvari nisu imali prsta u TOME, ubrzo otkriven "KRIVAC"! (VIDEO)

Boravak Demi Minor u zatvoru počeo je sa 16 godina, nakon što se na sudu pojavila kao Demitrus, odnosno kao muškarac, kao tinejdžer

Objavljeno:

Transrodna zatvorenica je „krivac” za dve trudnoće među zatvorenicama i prebačena je u drugi zatvor u Nju Džersiju, gde kaznu služe samo maloletnici muškog pola.

Jedna od žena koja je zatrudnela je dvostruki ubica. Na veridbi je mladencima pucala u glavu kako bi dobila prsten i poklon.

Demi Minor, 27, koja je osuđena na 30 godina zatvora jer je nasmrt izbola svog bivšeg hranitelja, u junu je premeštena iz zatvorske ustanove Edna Mahan u popravnu ustanovu za mlade Garden State.

Na svom blogu „Justice 4 Demi“, Minor je iznela ozbiljne optužbe da je doživela psihičko zlostavljanje. Tvrdila je da su joj se zatvorski čuvari rugali i skinuli je do gola, a potom su je zatvorenici pljuvali.

Ona takođe tvrdi da je tokom prebacivanja u zatvor pretučena i da joj je pogrešno utvrđen pol. Napisala je da je stavljena pod prismotru zbog pokušaja samoubistva.

Zatvor Edna Mahan, u kojem se nalazi 800 zatvorenika, počeo je da prima transrodne osobe 2021. godine.

U aprilu je otkriveno da je Demi Minor prošle godine imala sporazumni seksualni odnos sa dvojicom zatvorenika.

Državni zatvor je rekao da će preispitati svoju politiku i primeniti manje izmene pravilnika.

Demi Minor je aktivistkinja koja se zalaže za prava zatvorenika, a svoja iskustva detaljno opisuje na svom blogu.

U svom poslednjem postu, "Prisiljena da živi u zatvoru za muškarce", Edna Mahan moli da bude vraćena u zatvor.

- Kao transrodna žena, zaista se plašim šta me čeka, jasno je da je osoblje tražilo nekakav bezbednosni razlog da me izbaci iz jedinice. Bacili su me vukovima i očekivali da jednostavno odustanem. Ne zaslužujem da me ovako tretiraju, napisala je.

1 / 6 Foto: Printscreen/Twitter

Boravak Demi Minor u zatvoru počeo je sa 16 godina, nakon što se na sudu pojavila kao Demitrus, odnosno kao muškarac, kao tinejdžer. Demitrus je izbo svog hranitelja na smrt i ukrao automobil para pod pretnjom pištolja. Zbog toga je poslat u muški zatvor.

Pre dve godine, Demi je u zatvoru započela svoju tranziciju od muškarca do žene. 2021. godine poslata je u ženski zatvor Edna Mahan jer je novi zakon dozvoljavao transrodnim osobama da biraju da li žele da idu u ženski ili muški zatvor.

Bonus video:

03:49

LJUBA PERUĆICA SNIMIO VRELE KADROVE SA SUPRUGOM! Nakon što je javnost ostala u ŠOKU, oglasio se pevač za Kurir TV i PORUČIO JEDNO

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.