ČOVEKA PREBILI KO PSA PA GA PUSTILI DA UMRE: Ponašali se prema njemu kao da je životinja, a razlog je STAŠAN! VIDEO
Batine, Foto: Printscreen/Twitter/@malasirena111

JEZIVO

ČOVEKA PREBILI KO PSA PA GA PUSTILI DA UMRE: Ponašali se prema njemu kao da je životinja, a razlog je STAŠAN! VIDEO

Mučni snimci pokazuju trenutak kada je čovek brutalno napadnut i ostavljen da umre na ulicama Mančestera

Objavljeno:

Na jezivom snimku se vidi čovek (62) koji je brutalno pretučen i ostavljen da umre na ulici u Mančesteru!

Mučni snimci pokazuju trenutak kada je čovek brutalno napadnut i ostavljen da umre na ulicama Mančestera. Muškarac, čije ime nije objavljeno, koji je 20 godina išao istim putem do posla i sa posla, zadobio je ozbiljnu povredu mozga i od napada nije progovorio ni reč.

Detektivi veruju da je možda slučajno očešao ženu po ruci dok je šetao severnim kvartom grada krajem juna i da je zbog toga napadnut. Policija je objavila video snimak prebijanja u pokušaju da uđe u trag počiniocima, prenosi Mančester Ivning Njuz. Veruje se da je besan čovek pratio muškarca niz ulicu, a žrtva je viđena kako se udaljava u pokušaju da izbegne sukob. Napadač ga je potom udario u glavu sa dva brza udarca.

Zastrašujući, drugi udarac ostavio je žrtvu da nepomično nasred ulice. Zadobio je tešku povredu mozga i od tada nije progovorio ni reč. Njegov napadač se mirno udaljio, nakratko se osvrnuvši da pogleda svoju žrtvu koja je ležala na putu u blizini španskog restorana Evuna.

Automobili koji su se približavali su usporili kad su videli čoveka na ulici, prolaznici su stali, a jedan je pozvao hitnu pomoć. Policija je odlučila da objavi video snimak napada u pokušaju da identifikuje nasilnika koji je izveo divljački napad. Takođe su objavili slike muškarca i žene sa kojima žele da razgovaraju.

Slomljena porodica žrtve kaže da osećaju da su 'izgubili' čoveka koji je uneo radost u njihove živote. Čovek koji je napadnut u oblasti Mančestera živi skoro četiri decenije. Porodica žrtve, rekla je: "Našem voljenom i brižnom mužu/ocu, ovaj napad je zauvek promenio život kada je nasilnik kukavica počinio ovo gnusno delo ostavivši ga u lokvi krvi sa katastrofalnim trajnim oštećenjem mozga. Nažalost, nikada nećemo vratiti čoveka koji je otišao na posao tog dana i mislio da će u pešačenju do kuće uživati u lepom vremenu.

Pogledajte uznemirujući snimak:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.