PRONAĐENO TELO DEČAKA (1) U STANU: Podlegao posledicama TEŠKE dehidracije, a EVO šta se DESILO sa MAJKOM- POTRESNO!
Natalija Kejn, Foto: Printscreen/Facebook/Natalie Kane

tragedija!

PRONAĐENO TELO DEČAKA (1) U STANU: Podlegao posledicama TEŠKE dehidracije, a EVO šta se DESILO sa MAJKOM- POTRESNO!

Zabrinutost se pojavila tek kada Natalija nije podigla lek u apoteci, a ubrzo je pozvana i policija

Objavljeno:

Dečak Hari (1) umro je od dehidracije nakon što je njegova majka preminula u stanu. Tragičan je tok događaja koji se dogodio na Badnje veče u Velikoj Britaniji, a policija je danas izvestila o uzroku smrti dečaka.

Britanska policija je oba tela pronašla u stanu, nekoliko dana nakon njihove smrti, kada se nisu pojavili kod prijatelja za Božić. Harijeva majka Natalija Kejn (27) ranije je patila od zavisnosti, ali nalazi koje je napravila nedelju dana pre nesrećnog događaja pokazali su da je u urinu imala tek propisane metadone.

Patila je od depresije i bila je žrtva porodičnog nasilja, a radila je i u vojsci kao vozač kamiona, pre nego što je otpuštena zbog problema s alkoholom. Pomoć je potražila u ustanovama za podršku zavsinicima Velike Britanije, kao i organizacijama za zaštitu žena kako bi se izlečila, piše Daily Mail.

U tu je svrhu izbegavala i viđanje Harijevog oca, Nejtana Rajana, kako se ne bi vratila negativnim navikama. Svi svedoci u istrazi izjavili su da je bila brižna majka koja je Harija svakodnevno vodila u park.

Bila je uzbuđena zbog prvog Harijevog Božića. Trebalo je sa njim da ode kod bake, ali kako je voz otkazan, dogovorila se s prijateljicom da je vozi, ali veče pre prestala je da odgovara na poruke. Prijateljica to nije smatrala čudnim, s obzirom da je i pre bilo takvih slučajeva kada bi se jednostavno prestala javljati na nekoliko dana.

Zabrinutost se pojavila tek kada Natalija nije podigla lek u apoteci, a ubrzo je pozvana i policija. Susedi su se kasnije prisetili da su čuli neprestano kapanje slavine u kući. Nakon što je policija upala u stan, pronašli su Nataliju na podu u dnevnoj sobi, a bolničari su utvrdili prisutnost materije u nosu.

1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook/Natalie Kane

Hari je pronađen u kupatilu, a obdukcija je pokazala da je preživeo nekoliko dana nakon majčine smrti, kada je podlegao posledicama teške dehidracije.

Nakon tragičnog događaja, Natalijin brat je izjavio da je bila jedna od najboljih mama koje je ikad video.

- Bila je tako puna ljubavi, pažljiva i brižna. Poslednja godina njenog života vrtela se oko Harija - rekao je on.

Bonus video:

13:16

UKRAJINA IMA KECA U RUKAVU? Pobedničku taktiku drže u VELIKOJ TAJNOSTI! Analitičari: RAZBIĆE RUSKU VOJSKU OKO HERSONA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.