ZVALI DADILJU DA IM ČUVA SINA, PA SE ZALEDILI: Kad su videli ŠTA MU RADI, odmah zvali POLICIJU! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube/WCTI NewsChannel 12

RODITELJI VAN SEBE OD BESA

ZVALI DADILJU DA IM ČUVA SINA, PA SE ZALEDILI: Kad su videli ŠTA MU RADI, odmah zvali POLICIJU! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Dečak vrišti i rita se u visokom stolcu

Objavljeno: 13:52h

Maks i Laura Oglezbi su angažovali dadilju za čuvanje njihovog dvogodišnjeg sina. Kako bi se uverili da je sve u redu, postavili su kamere u kući, a kad su ih proverili, šokirali su se prizorom.

Ugledali su dadilju Lauren Rou kako koristi silu da bi nahranila njihovog sina Deklana. Na snimku koji su podelili na Fejsbuku vidi se da ona dečaku čvrsto drži ruke na leđima i gura mu hranu u usta. Dečak vrišti i rita se u visokom stolcu.

U jednom trenutku uzvikuje: “Ne!” i “Tata!”, a ona mu uzvraća da “jede svoju hranu”. Dečak do kraja snimka jeca za roditeljima, a ona pritom viče na njega: “Moraš da naučiš da jedeš svoju hranu!”

Na snimku se vidi i kako dadilja s nekim razgovara na telefonu, te govori: “Da nismo kontrolisali našeg dvogodišnjaka, on bi nas pregazio.”

Oglezbijevi su slučaj prijavili i policiji.

– Htela sam da je razbijem. Htela sam da dođem kući, da je prikujem za stol i guram joj hranu u usta – izjavila je šokirana Deklanova maćeha Laura.

Rou je uhapšena i optužena za zlostavljanje deteta. Puštena je nakon što je uplatila kauciju od 2.500 dolara, a sudsko ročište zakazano je za 8. novembar.

– Ovo iskustvo nas je emocionalno iscrpilo. Cilj nam je da nikad više nikome ne učini nešto ovakvo – poručili su Oglezbijevi putem Fejsbuka.

(Espreso/nytv.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.