CIKA, VRIŠTANJE, FRKTANJE I PONEKO ROKTANJE: Pogledajte ovaj VIDEO i probajte da NE PRASNETE U SMEH! (VIDEO)
Učesnici emisije, Foto: Printscreen/Twitter/@rebecca_ryder21

IZ EMISIJE "C’est mon choix"

CIKA, VRIŠTANJE, FRKTANJE I PONEKO ROKTANJE: Pogledajte ovaj VIDEO i probajte da NE PRASNETE U SMEH! (VIDEO)

Urnebesan klip ima preko 5,6 miliona pregleda s više od 40 hiljada retweetova i privukao je brojne komentare oduševljenih tviteraša

Objavljeno:

Francuska TV emisija C’est mon choix (To je moj izbor) okupila je ljude s neobičnim smehom i pozvala ih da sednu na pozornicu, što je završilo otprilike onako kako zamišljate - mnoštvom smeha.

Show s temom "Moj smeh ne ostaje neprimećen" okupio je ljude kojima je nešto zajedničko, a to je zarazan, u nekim slučajevima i bizaran smeh. Video prikazuje ekipu koja sedi na pozornici u emisiji sa studijskom publikom, ali prilično je teško razumeti šta se događa. Osim što je emisija na francuskom, voditelje prekidaju neobični zvukovi smeha na koje je teško ostati ozbiljan.

Tokom celog snimanja čuje se cika, vrištanje, frktanje pa čak i roktanje, a ni sami voditelji nisu više mogli izdržati. Zarazan smeh izazvao je lančanu reakciju u celom studiju i više se niko nije mogao zaustaviti, jasno je i zašto.

Urnebesan klip ima preko 5,6 miliona pregleda s više od 40 hiljada retweetova i privukao je brojne komentare oduševljenih tviteraša.

(Espreso / Avaz,ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.