TRAMP PODVUKAO CRTU: Na granici zaustavljeno 109 stranaca, 200 blokirano! (FOTO)
Foto: Wikipedia / Zach Rudisin

POČELO JE!

TRAMP PODVUKAO CRTU: Na granici zaustavljeno 109 stranaca, 200 blokirano! (FOTO)

Bela kuća saopštila je danas da je primenom ukaza Donalda Trampa o imigraciji na granici zaustavljeno 109 putnika dok su za 200 osoba onemogućeni letovi ka SAD
Objavljeno:

Portparol Bele kuće Šon Spajser izjavio je da je od subote na američko tlo stiglo 325.000 stranaca, od kojih je 109 zadržano jer su "morali da prođu pojačane kontrolne procedure" kako bi se američke vlasti uverile da u zemlju dolaze "s mirnim namerama".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Fonet

"Ne želimo da dođe neko ko želi da nas ugrozi. To je sve. Znam da će u nekim slučajevima biti neprijatnosti", rekao je Spajser u izjavi za američku televizijsku mrežu Ej Bi Si (ABC).

Trampova savetnica Kelijen Konvej izjavila je na drugoj televiziji da je za 200 putnika bilo zabranjeno da uđu u avione koji lete za SAD.

Ministar je napravio prekršaj koji bar pola Srbije pravi svaki dan i prijavio se policiji!

Spajser je rekao da je zbog odsustva blagovremenog obaveštenja došlo do pometnje na pojedinim aerodromima, posebno u Njujorku.

List Njujork tajms preneo je da je u subotu uveče 81 osoba dobila dozvolu da uđe u SAD posle "ekstremnih provera" kako je naloženo u ukazu koji se odnosi na državljane sedam muslimanskih zemalja, iz Sirije, Libije, Sudana, Irana, Iraka, Somalije i Jemena.

Bonus video

Nije hirurg, a njegovi potezi skalpelom će vas ostaviti bez teksta

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.