ŠOK PRIZNANJE ZVEZDE ZA ODRASLE ZGRANULO MUŠKARCE, A I ŽENE: Da li je moguće da je ovo rekla (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/lanarhoades

KO BI REKAO

ŠOK PRIZNANJE ZVEZDE ZA ODRASLE ZGRANULO MUŠKARCE, A I ŽENE: Da li je moguće da je ovo rekla (FOTO)

– Mislim da to nije dobro ni za koga – rekla je 26-godišnjakinja

Objavljeno:

Bivša zvezda filmova za odrasle Lana Rouds otkrila je da je “prilično aseksualna” i da želi da p*rnografija bude ilegalna.

Rouds, koja je gostovala u podkestu “The Skinny Confidential”, prilično je otvoreno progovorila o industriji koju je napustila pre osam meseci nakon što joj se pridružila sa 19 godina.

– Mislim da to nije dobro ni za koga – rekla je 26-godišnjakinja koja je u januaru ove godine postala majka, objašnjavajući da je njena percepcija pre i nakon snimanja p*rnografije vrlo različita.

Govoreći o svom iskustvu, Rouds je rekla da nije znala u što se upušta kad je krenula.

– Takođe sam spavala samo sa jednom osobom u tom trenutku. Dakle, bila sam vrlo s*ksualno neiskusna. Zbog toga ili nekog drugog razloga nikad nisam shvatala da, želite li da snimate p*rniće, zapravo morate da imate s*ks sa ljudima – rekla je.

– To je samo ideja, o u redu, biću kao Ana Nikol Smit ili ću biti kao Holi Medison ili neka druga osoba. Bila je to kao ideja u mojoj glavi, ali nisam bila dovoljno zrela da shvatim šta je to zapravo. I vrlo, vrlo brzo sam shvatila da to nije za mene – kazala je bivša p*rnozvezda.

Ipak, brzo je shvatila da je to ozbiljan posao i da zapravo nema izbora sa kim će se imati odnose.

– Mislim, u suštini moraš da imaš s*ks sa ljudima sa kojima to nisi odabrao, a možda ti nisu privlačni, možda misliš da su odvratni i moraš svejedno da imaš seks sa njima jer je to tvoj posao – objasnila je i dodala kako smatra da industrija stavlja mlade žene u ranjiv položaj.

– Kako bi 19-godišnja djevojka trebala da bude stavljena u tu poziciju da mora da ima s*ks sa ljudima za koje zapravo ne želi uopšte da dodiruju njeno ​​telo – rekla je Rouds.

Otkako je završila svoju karijeru u filmovima za odrasle, Rouds se orijentisala na izradu odeće i donjeg rublja. Međutim, njeno mišljenje o p*rnografskoj industriji ostaje prilično čvrsto.

– Vratimo se na p*rnografiju, stvarno ne mislim da je dobra za bilo koga i mislim da bi trebalo da bude ilegalna – rekla je i dodala da ne smatra ljude često privlačnima, kao i da se retko “spetljava” sa njima.

– Iskreno, prilično sam as*ksualna. Prilično, kao da se nikad ne družim sa ljudima, ne smatram ljude privlačnima i oduvek sam bila takva, nije da postoji promena nakon snimanja p*rnografije – rekla je.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.