Ubijen čuveni komandant Givi u Donjecku! (VIDEO)
Foto: Wikipedia / Givi

teroristički akt

Ubijen čuveni komandant Givi u Donjecku! (VIDEO)

"Danas u 6.02 u terorističkom napadu je poginuo heroj DNR-a, komandir bataljona ‘Somali’ pukovnik Mihail Tolstij, poznati kao ‘Givi’. Ovo je nastavak teroristoičkog rata koji je pokrenula kijevska hunta protiv Donbasa“, kaže se u saopštenju
Objavljeno: 08:39h

Komandir jedinice "Somali" Mihail Tolstij ubijen je u terorističkom napadu u Donjecku, saopštila je Donjecka informativna agencija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Agencija je objavila vest pozivajući se na operativnu komandu Donjecke narodne republike, prenosi Sputnjik.

"Danas u 6.02 u terorističkom napadu je poginuo heroj DNR-a, komandir bataljona ‘Somali’ pukovnik Mihail Tolstij, poznati kao ‘Givi’. Ovo je nastavak teroristoičkog rata koji je pokrenula kijevska hunta protiv Donbasa“, navodi se u saopštenju. Eksplozija se desila u kući u kojem je živeo komandir. Lider DNR-a Aleksandar Zaharčenko sazvao je hitan sastanak Vlade zbog terorističkog napada. Pojačane su mere bezbednosti u gradu.

U toku je istraga. Ranije je objavljena informacija da je Giri učestvovaoo u borbama u Avdejevci kada je bio i lako ranjen. Ovo nije prvi teroristički napad u Donjecku, tokom kojeg ginu komandiri ustanika. U oktobru prošle godine je dignut je u vazduh lift, kada je poginuo komandir bataljona „Sparta“ Arsen Pavlov (Motorola).

BONUS VIDEO:

RUSIJA I TURSKA SU BILE NA IVICI RATA: Svet je strahovao od novog oružanog sukoba

(Espreso.co.rs / Sputnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.