PAR UHVAĆEN U ŽESTOKOJ AKCIJI, SVE JE SNIMLJENO: Scena iz VOZA zapalila INTERNET, SVE SE APSOLUTNO VIDI! (FOTO)
akcija u vozu, Foto: printscreen Twitter/Gabriel Shoe

MALO SU SE ZANELI

PAR UHVAĆEN U ŽESTOKOJ AKCIJI, SVE JE SNIMLJENO: Scena iz VOZA zapalila INTERNET, SVE SE APSOLUTNO VIDI! (FOTO)

Prema zakonu o dozvoljenom ponašanju na javnim površinama iz 1986. godine, intimni odnos u javnim mestima nije dozvoljen

Objavljeno: 19:42h

Snimak intimnog odnosa dvoje mladih u vozu je podigao pravu buru na društvenim mrežama. Na snimku se vide dve mlade osobe u zanosu, a mnogim korisnicima društvenih mreža su sporne dve stvari – glavni akteri koji imaju se**ualni odnos u vozu u kojem ima putnika, i osoba koja je sve ovo snimila jer postoje dva snimka. Prvi snimak je nastao iz daljine, dok je drugi nastao na razdaljini od svega par metara.

voz
foto: printscreen Twitter/Gabriel Shoe

Dolazi se do zaključka da se snimatelj (koji je ostao nepoznat) približio paru koji ga nije registrovao da se približio i da ih je usnimio. Snimak je prilično eksplicitan jer se na njemu sve jasno vidi. Nezvanično, sve se dogodilo u vozu za Vigan u Engleskoj i mladi par bi mogao krivično da odgovara zbog ugrožavanja javnog reda i mira.

Prema zakonu o dozvoljenom ponašanju na javnim površinama iz 1986. godine, intimni odnos u javnim mestima nije dozvoljen. Takođe, mogu krivično da odgovaraju i zbog psihičkog uznemiravanja putnika.

Akcija u vozu
Akcija u vozufoto: printscreen Twitter/Gabriel Shoe

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.