ZALJUBILA SE U SILOVATELJA MARKA, PA SE PORODILA U KOLIMA: Sada su svo troje NESTALI, policija TRAGA za njima!
Konstans Marten, Foto: Printscreen/Facebook/Constance Marten

JEZIVO

ZALJUBILA SE U SILOVATELJA MARKA, PA SE PORODILA U KOLIMA: Sada su svo troje NESTALI, policija TRAGA za njima!

Prema saznanjima iz policije moguće je da je par već napustio zemlju, zajedno sa bebom koju nisu pregledali lekari nakon porođaja

Objavljeno:

Konstans Marten (35) iz Velike Britanije i osuđeni silovatelj Mark Gordon napustili su svoj automobil, nakon što se pokvario i zapalio 5. januara duž autoputa M61 na severu Engleske, i nestali. Kako piše Birmingem lajv, navodno su na zadnjem sedištu nađeni ostaci placente, što upućuje da se žena porodila u kolima.

Par za kojim traga policija nema prtljag sa sobom jer je većina njihovih stvari izgorela, a gotovinom su platili taksi i smeštaj. Takođe, ni Konstans ni njenu bebu nisu pregledali lekari posle porođaja, navodi Miror.

Noazet Tahun, prijateljica Britanke koja je nestala sa svojim novorođenčetom i partnerom nasilnikom uputila je emotivnu molbu da se ona bezbedno vrati kući. Ona je pozvala novopečenu majku da kontaktira svoje najmilije i vrati im se što je pre moguće.

– Konstans je veličanstvena osoba, jednostavno je sjajna, veoma ljubazna i zabavna – rekla je ona za Miror.

Konstans Marten
foto: Printscreen/Facebook/Constance Marten

Inače, Konstans je iz plemićke porodice i njen otac je bio paž pokojne kraljice Elizabete II. Upoznala se sa Noazet kada su zajedno radili u jednoj produkcijskoj kući u Kairu. Konstans je u to vreme provodila godinu dana u inostranstvu tokom arapskih i bliskoistočnih studija na fakultetu.

Konstans je zatim 2016. godine upoznala Marka i odjednom prestala da odgovara na poruke svoje drugarice, a zatim navodno prekinula kontakt sa porodicom.

– Delovala mi je dobro kada sam je posetila u Velikoj Britaniji, a onda mi je poslala poruku da moramo da pronađemo pravi trenutak da se ispričamo i nadoknadimo propušteno. Ali kada je upoznala svog dečka, počela je da se distancira od svih i prestala da odgovara na bilo koje poruke. Razgovarala sam sa njenom sestrom da proverim da li je dobro, ali ni njoj se nije javljala – prisetila se zabrinuta drugarica kako je izgubila kontakt sa njom.

Ona kaže da bi joj, ako bi je ponovo srela, savetovala da ostane u kontaktu sa svima koji je vole, bez obzira na to šta se desilo u njenom životu.

Konstans je poslednji put viđena 7. januara na stanici Ist Hem u istočnom Londonu, između 11.45 i 12.30 časova.

Policija je saopštila da su detektivi ustanovili da je njih troje tog dana otišlo taksijem od Harviča do te stanice. Veruje se da su napustili svoje vozilo u Boltonu, otputovali u Liverpul, a zatim u Harvič. Potvrđeno je da su ih videli i u Kolčesteru, više od 320 km od mesta kvara.

Kamera
foto: Met Police

Svaki put kada bi ih snimila sigurnosna kamera Konstans i Mark bi držali lica prikrivena ili gledali u stranu, dok su bebu držali pod pokrivačem. Istražitelji kažu da je par izgleda dosta vičan u izbegavanju policije, što otežava potragu za njima.

Kamera
foto: Met Police

Prvo su sumnjalo da mogu biti bilo gde u zemlji, ali kako prenosi Indipendent, na osnovu izvora iz policije, zabrinjava mogućnost da su već napustili Veliku Britaniju.

(Espreso/Objektiv/Mirror/Birmingem lajv/Indipendent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.