UŽAS U PERUU: Kamera snimila nešto JEZIVO, na istom mestu se pre 5 godina desila STRAŠNA TRAGEDIJA! (VIDEO)
Kamera, Foto: printscreen Youtube/ATV Noticias

JEZIVO

UŽAS U PERUU: Kamera snimila nešto JEZIVO, na istom mestu se pre 5 godina desila STRAŠNA TRAGEDIJA! (VIDEO)

Snimku su mnogi korisnici društvenih mreže pridodali paranormalnu notu, ali je po, svemu sudeći, objašnjenje poprilično jednostavno

Objavljeno:

Brojni južnoamerički portali pisali su ovih dana o naizgled jezivom snimku iz jednog od tržnih centara u peruanskom gradu Pukalja.

Naime, sigurnosne kamere prodavnice odeće zabeležile su kretanje u prostoriji, a snimak je očima posmatrača otkrio da je nepoznata devojčica projurila kroz lokal.

Sudeći po ugašenim svetlima u radnji, devojka se pojavila posle radnog vremena, a mnogi na društvenim mrežama, posebno TikToku, tom snimku su dodali paranormalan kontekst.

Tako su se neki, piše lokalni portal Libero, podsetili da je u tom mestu 2018. godine tragično umrla devojčica od strujnog udara, koji je, dodaje TV ATV, izazvao strah i nelagodu kod zaposlenih u tržnom centru.

Međutim, mnogi su primetili da figura ima senku uz sebe, pretpostavili su da je duhovi na ovom svetu „ne vuku“, pa pretpostavljamo da je u ovom slučaju reč i o živom biću, možda detetu koja je slučajno bilo zatvoreno u prostorijama te noći.

(Espreso/Objektiv.rs, net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.