OTAC SE USELIO U STUDENTSKI DOM SVOJE ĆERKE, A ZATIM URADIO NAJGORU MOGUĆU STVAR: Ovo nema ni u HOROR FILMOVIMA!
Zatvor, Foto: Profimedia

horor

OTAC SE USELIO U STUDENTSKI DOM SVOJE ĆERKE, A ZATIM URADIO NAJGORU MOGUĆU STVAR: Ovo nema ni u HOROR FILMOVIMA!

O ovom zločincu snimljena je i dokumentarna serija

Objavljeno:

Mučne priče koje su šokirale svet otkrivene su u Njujorku, a detaljno opisuju zločine oca koji se uselio u studentski dom svoje ćerke da bi započeo seksualni kult, prenosi news.com.

Naime, žrtve su sada progovorile u novom dokumentarcu i ispričale priču o njujorškom čoveku po imenu Lorens Lari Rej koji je eksploatisao brojne mlade studente na koledžu "Sara Lorens" u Njujorku.

Ovaj 63-godišnjak je u aprilu osuđen za iznudu, trgovinu ljudima i prinudni rad nakon što je istraga otkrila da je tajno živeo u spavaonici svoje ćerke i manipulisao njenim prijateljicama kako bi se bavile prostitucijom.

Osuđen je na 60 godina zatvora i zbog svog ponašanja mu je suđeno da u toj instituciji dočeka smrt.

Kako navode tužioci, Rejevi gnusni zločini počeli su 2010. kada se preselio u sobu studentskog doma svoje ćerke. Predstavio se kao očinska figura i počeo je da daje mladim studentkinjama terapije pre nego što ih je na kraju izolovao od porodica.

Tokom sledeće decenije, koristio je nasilje, pretnje i psihičko zlostavljanje da kontroliše i uništi živote svojih žrtava.

Najmanje pet studentkinja svedočilo je na sudu da je Rej od njih iznudio oko milion američkih dolara (1,4 miliona dolara) na osnovu lažnih optužbi za štetu na njegovoj imovini i čak primorao jednu mladu ženu na seks kako bi otplatila dugove koje nije imala.

Tokom suđenja, jedna učenica je govorila o trajnim posledicama Rejovog zlostavljanja, navodeći da je njena duša potpuno iscrpljena.

- Njegovo nas je zlo isušilo - rekla je Klaudija Druri, žrtva seksualne trgovine u izjavi tokom izricanja presude i dodala da se oseća duboko povređeno, te da ne može normalno da komunicira.

Druga žrtva, Santos Rosario, imao je samo 19 godina kada je upoznao Reja i tvrdio da mu je ukradena decenija života.

- Imao sam 19 godina i bio sam druga godina na fakultetu. Bio sam srećan. Tada sam upoznao Larija Reja - rekao je Rosario na sudu i dodao da j usledila decenija bede, kao i da mu se porodica rasturila.

U dopisu sa smernicama za odmeravanje kazne, tužioci su rekli da je Rej pokušao da ubedi svoje žrtve da su bezvredne, da ne zaslužuju ljubav i da se ne mogu iskupiti, a sve do hapšenja u ovom slučaju, on je u tome uspevao.

- Da bi zadržao svoju kontrolu i način života koji mu je on obezbedio, opstruirao je pravdu i pretio svojim žrtvama odmazdom. On nije pokazao kajanje, nije prihvatio odgovornost i ometao je krivično gonjenje ovog slučaja, uključujući ometanje suđenja i time produžio traume svojim žrtvama - naveli su tužioci.

Pomoćnica američkog tužioca Moli Brejsvel opisala je Rejeve postupke kao namerne i brutalne, nanoseći doživotnu štetu nevinim žrtvama. Rejovi zločini su otkriveni nakon što je 2019. objavljena priča u Njujork magazinu, koja je rasvetlila njegovu operaciju koja je ličila na kult. Kasnije je optužen za 15 tačaka, uključujući reketiranje, napad, utaju poreza, pranje novca i još mnogo toga.

Njujorški sudija Luis Džej Liman nazvao je Rejeve zločine "zlim" i "posebno gnusnim".

U pismu sudiji, tužioci su tražili doživotnu kaznu, ali je sudija Reja osudio na 60 godina zatvora, što znači da će verovatno ostatak života provesti u zatvoru.

Rej se nije izvinio niti pomenuo svoje zločine ili žrtve kada je dobio priliku da govori o svojim zločinima. Umesto toga, Rej je rekao sudiji Levisu J. Limanu da zaslužuje saosećanje zbog gubitka tri člana njegove porodice dok je bio u zatvoru.

- Izgubio sam oca, očuha i maćehu za jednu nedelju. Otišli ​​su - rekao je Rej i dodao da nije stigao da ih pozdravi.

Takođe je iskoristio svoj dvominutni govor da se požali na zdravstvene probleme i lošu medicinsku negu koju je dobio u zatvoru. Sudija Liman je ispitao bolesti na koje se Rej žalio i nije pružio željeno saosećanje pre nego što je izrekao kaznu.

Nova dokumentarna serija koja se emituje na "Hulu" ovog meseca pokazaće detaljniju sliku o Reju i njegovim zločinima.

(Espreso / Telegraf / News.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.