TVRDILA DA JE NESTALA MEDI, PA "PODVILA REP" POSLE REZULTATA DNK TESTA? Evo GDE je devojka koja je DIGLA BURU
Roditelji nestale devojčice Medlin Meken, Foto: EPA/Koen Suyk

OTKRIVENO

TVRDILA DA JE NESTALA MEDI, PA "PODVILA REP" POSLE REZULTATA DNK TESTA? Evo GDE je devojka koja je DIGLA BURU

Ova 21- godišnja devojka privukla je pažnju medija širom sveta, nakon što je u videima na svom Instagram i Tiktok profilu tvrdila da sumnja da je ona mala Medlin, koja je 2007. godine nestala u Portugalu

Objavljeno: 14:22h

Džulija Vandel, devojka koja je nedeljama tvrdila da je Medlin Meken, odlučila je da se vrati roditeljima u Poljsku, nakon što su rezultati testa pokazali da ona nije nestala devojčica čiji slučaj godinama privlači pažnju medija.

Ova 21- godišnja devojka privukla je pažnju medija širom sveta, nakon što je u videima na svom Instagram i Tiktok profilu tvrdila da sumnja da je ona mala Medlin, koja je 2007. godine nestala u Portugalu.

I dok se porodica Meken nije javno oglašavala ovim povodom, Džulija je nedeljama tvrdila da je sličnost između nje i nestale Medlin neverovatna, a iznela je i nepoznate detalje iz svog detinjstva.

Ona se u međuvremenu iz Poljske preselila u SAD, ali je nakon što su rezultati pokazali da ona nema veze sa nestalom britanskom devojčicom, odlučila da "podvije rep" i vrati kod roditelja.

Privatna detektivka Dr Fia Džohenson, koja je pomagala Džuliji i pratila njen slučaj, potvrdila je da se Džulija vratila u Poljsku.

"Ovaj slučaj je mnogo komplikovaniji od priče o devojci iz malog grada u Poljskoj koja je želela da privuče pažnju. Ona je zaista verovala u ono što je govorila. Imala je toliko pitanja o svom detinjstvu. Ono što je neverovatno je činjenica da su njeni roditelji odbili da odgovore na ono što ju je toliko mučilo. DNK test sa roditeljima bi sve rešio", rekla je Fia.

Džulija Vendel
Džulija Vendelfoto: Printscreen/TikTok/shellmc22

Detektivka je rekla da joj želi sve najbolje u životu.

Rezultati testova, koji su juče objavljeni, pokazali su da preci Džulije Vendel, koja je u februaru izazvala oluju širom sveta tvrdeći da je nestalo britansko dete, dolaze iz Poljske, rekla je privatna istražiteljka dr Fia Džohenson.

"Ona je apsolutno 100 posto iz Poljske. Ona je malim procentom Litvanka i Ruskinja, ali rezultati testova pokazuju da je Poljakinja", rekla je Johanson za Radar Online.

Uprkos razočaravajućim rezultatima, senzacionalne tvrdnje Vendel (21) oživele su istragu Meken u Portugalu i Ujedinjenom Kraljevstvu gde vlada razmatra povećanje finansiranja za "Operaciju Grange" koja je osnovana da pomogne u potrazi.

Fia i dalje veruje da je čovek koji je navodno seksualno zlostavljao Vendel možda povezan sa slučajem Meken, a istražitelji u Portugalu su izrazili interesovanje da ispitaju njegovu pozadinu.

"Džulija je imala sve belege po rođenju kao Medlin Meken, a verujem da je to način na koji Bog i univerzum žele da se približimo čoveku koji ju je seksualno zlostavljao, razotkrijemo ga i njegove moguće veze sa slučajem Meken", rekla je Fia.

Roditelji nestale devojčice Medlin Meken
Roditelji nestale devojčice Medlin Mekenfoto: EPA/Koen Suyk

Ona je dodala da je Džulija barem naterala istražitelje da nastave da istražuju slučaj nestale Medlin.

Vendel nije pružila nikakve dokaze koji bi podržali svoje tvrdnje, a čak su i njeni roditelji iz Poljske rekli da je Džulija to izmislila i da je "očigledno da nije Medlin".

Ona je tvrdila i da ju je lekar drogirao tabletama, kao i da se ne seća dela svog detinjstva.

Medlin Meken
Medlin Mekenfoto: EPA/HO

Medlin, koja je tada imala 3 godine, nestala je tokom porodičnog odmora u Portugalu 2007. godine, a sada bi imala oko 19 godina, što znači da bi bila dve godine mlađa od Džulije.

Bonus video:

00:41

NAKON PET GODINA, NESTALA OSOBA SE PROGLAŠAVA MRTVOM!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.