KLEČALA, ZAPOMAGALA I JECALA, MOLILA GA DA JOJ OPROSTI: Nećete verovati sa kim ga je PREVARILA, pukla BRUKA (VIDEO)
Devojka kleči pred dečkom, Foto: Printscreen/TikTok/alejandraquirozof

ne zna se ko je više ponižen

KLEČALA, ZAPOMAGALA I JECALA, MOLILA GA DA JOJ OPROSTI: Nećete verovati sa kim ga je PREVARILA, pukla BRUKA (VIDEO)

On je besno odjurio uprkos njenom preklinjanju

Objavljeno:

Alehandra Palacios, atraktivna mlada Bolivijanka, objavila je pre neki dan na TikToku snimke koje su preuzli brojni mediji sa ciljem da od jedne navodne ljubavne drame naprave priču atraktivnih naslova.

A, ako je uopšte verovati onom što je ona zabeležila mobilnim telefonom, neka devojka je odlučila da se ponizi ispred muškarca kog je prevarila sa - šogorom!

"Oprosti mi, Džejmi, pa to je bila samo greškica", stajalo je na natpisu koji je držala prijateljica dok je nesretnica klečala, zapomagala i jecala.

On je besno odjurio uprkos njenom preklinjanju, a predstavu su, uz Palacios, posmatrali i brojni slučajni svedoci koji su se u tom trenutku zatekli na jednoj od autobusnih stanici.

Budući da se Palacios na Instagramu inače predstavlja kao manekenka, influenserka i kreator digitalnog sadržaja, a pritom je ujedno i vlasnica profila na OnlyFansu, lako je moguće da je ljubavnu dramu osmislila kako bi privukla klikove i nove pratioce.

Ne tvrdimo da je to učinila, ali bismo trebali uzeti u obzir kao mogućnost...

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.