MANIJAK SNIMLJEN SPUŠTENIH PANTALONA: Taksista pokušao da SILUJE PUTNICU, prolaznik ga UHVATIO NA DELU (VIDEO)
Vozač ubera, Foto: Printscreen/Youtube/creation

STRAVA I UŽAS

MANIJAK SNIMLJEN SPUŠTENIH PANTALONA: Taksista pokušao da SILUJE PUTNICU, prolaznik ga UHVATIO NA DELU (VIDEO)

Potparol policije potvrdio je da je muškarac pronađen i optužen nakon što je pregledan snimak

Objavljeno:

Mančesterska policija optužila je Muhameda Džamala (37) nakon što je jedan od stanovnika Rodždejla snimio njega i žensku osobu na zadnjem sedištu Muhamedovog taksija. Snimak koji se proširio društvenim mrežama prikazuje vozača Ubera spuštenih pantalona koji je nakon dolaska muškarca u panici navukao iste i otišao, prenosi Daily Mail.

Vozač taksija suočio se sa stanovnikom Rodždejla koji ga je oko 21 sata na Uskrs video ispred kuće. Odmah je upalio kameru i snimio scenu u kojoj kuca po prozoru nakon čega je vozač podiže trenerku, a žena koja je klečala na zadnjem sedištu pokušava prekriti lice, piše Jutarnji list.

- Brate, što radiš? U mesecu ramazana radiš ovakve stvari? Ovo je odvratno. Deca su mi ovde, rekao je muškarac.

Vozač Ubera ponavljao je da mu je žao, izašao je iz auta, seo na vozačko mesto i odvezao se. Potparol policije potvrdio je da je muškarac pronađen i optužen nakon što je pregledan snimak.

- Muhamed Džamal je pušten uz jamčevinu pre pojavljivanja na prekršajnom sudu 4. maja. Optužba se odnosi na incident s odraslom ženom u taksiju u ulici Temza u nedelju, rekao je potparol.

Nakon objave snimka, Uber je vozaču zabranio dalji prevoz putnika. Potparol Ubera poručio je da su užasnuti situacijom te da sarađuju s policijom.

- Ovo je stvarno zabrinjavajući snimak i nužna je brza istraga. Zaštita mladih je najvažnija zbog čega ovaj snimak treba dodatno istražiti kako bi se umirila javnost i zaštitila ta ranjiva skupina, rekao je laburistički zastupnik Toni Lojd za MailOnline.

Uber je pokušavao poboljšati svoju reputaciju nakon što se 2018. godine pokazalo da je više od 2500 vozača pod istragom zbog sumnje na kaznena dela, uključujući sekusalna napastovanja, uhođenja i opasnu vožnju. Uber je tad obećao napraviti niz promena uključujući ograničavanja broja sati, 24/7 telefonsku podršku za putnike i vozače kao i prijavu ozbiljnih incidenata mančesterskoj policiji.

Bonus video:

02:33

OVAKO ĆE SE SUDITI UNUKU (17) ZA SILOVANJE BAKE! Advokat objasnio šta će se primenjivati u zločinu: NEĆE BITI KLASIČNI POSTUPAK

(Espreso/Srbija Danas/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.