KONAČNO SU UTVRDILI: Otkriveno od čega je umro Vitalij Čurkin! (FOTO)
Foto: Fonet

obdukcija!

KONAČNO SU UTVRDILI: Otkriveno od čega je umro Vitalij Čurkin! (FOTO)

Vitalij Ivanovič Čurkin, bivši stalni predstavnik Rusije u Ujedinjenim nacijama (UN), preminuo je od posledica srčanog udara, rezultati su obdukcije, javlja Anadolu Agency (AA)
Objavljeno: 22:55h

Čurkin je 20. februara hospitaliziran zbog sumnje da je imao srčani udar i unatoč svim naporima lekara preminuo je istog dana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Reuters

Zvaničnici su uprkos prvim informacijama da je preminuo od posledica srčanog udara najavili da će biti rađena obdukcija kako bi se utvrdio pravi uzrok smrti.

Iz forenzičkog odeljenja Njujorka istakli su da je završena obdukcija, ali da neće otkriti uzrok smrti zbog diplomatskog protokola.

Čurkinova porodica, ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov i osoblje ministarstva prisustvovalo je pomenu za bivšeg diplomatu u Centralnom kliničkom centru u Moskvi.

"Čurkin je iznenada umro u Njujorku 20. februara, dan uoči 65. rođendana", navedeno je tada u saopštenju Ministarstva vanjskih poslova Rusije.

Bivši stalni predstavnik Rusije u Ujedinjenim nacijama (UN), preminuo je od posledica srčanog udara, rezultati su obdukcije, javlja Anadolu Agency (AA)

Čurkin je bio ambasador Rusije pri Ujedinjenim nacijama od aprila 2006. godine. Rođen je u Moskvi 21. februara 1952. godine.

(Espreso.co.rs / Anadolu Agency)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.