SASTAVLJALA JE NAMEŠTAJ KOJI SVI IMAMO KOD KUĆE: Kad je komšija otvorio vrata, sledio se u mestu od prizora
Dnevna soba bele boje, Foto: Profimedia

STRAVIČNO

SASTAVLJALA JE NAMEŠTAJ KOJI SVI IMAMO KOD KUĆE: Kad je komšija otvorio vrata, sledio se u mestu od prizora

Ona je dobila dvojicu dečaka sa vanbračnim partnerom ali su se kasnije rastali iako su planirali da se venčaju

Objavljeno:

Majka dvoje dece iz Engleske poginula je nakon što se spotakla o baštenski nameštaj čije je sastavljanje u tom trenutku proslavljala, rezultati su istrage bizarne smrti iz juna 2021. godine.

Sara Fulard (42) je tog kobnog dana uživala u lepom vremenu i rešila je da proslavi uz nekoliko pića to što je sama uspela da sastavi klupu i stočić za kafu u svojoj kući u Halu. Kako su komšije rekle za Hal dejli mejl ona je bila izrazito vesela i dobro raspoložena.

Sud je naredio istragu nakon što je pronađeno telo nesrećne žene. Utvrđeno je da je izgubila svest zbog udarca u glavu, ali je uzrok smrti bilo gušenje usled položaja u kojem se našla.

Mrtvozornik je saopštio kako je Sara sigurno posrnula nakon što je ustala i onesvestila se kada je pala na stočić za kafu na terasi. Nije bilo nagoveštaja da je žena mnogo popila, a postojali su dokazi da je te večeri skuvala obrok i pažljivo odložila stvari.

Ne možemo da opišemo rečima koliko je volimo i koliko nam Sara nedostaje. Jednostavno smo bili neverovatno ponosni na nju – kazala je njena majka Džini.

Istraga se osvrnula i na privatni život žene. Ona je dobila dvojicu dečaka sa vanbračnim partnerom ali su se kasnije rastali iako su planirali da se venčaju.

– Zaista smo ponosni na način na koji je vaspitala svoje dečake koji su inteligentni i puni ljubavi. Ona i njen partner su iznenada raskinuli i njen svet se raspao. Ali su ostali u prijateljskim odnosima zbog dece. Planirala je da ode na odmor u Kornvol i radovala se tome – kazala je Džini.

Komšija je video Saru ranije tog dana kako postavlja klupu. Kaže da je delovala „uzbuđeno jer je uspela da je sama montira“. Kasnije tog dana pogledao je preko ograde i video je presamićenu preko stočića, nakon čega je pozvao Hitnu pomoć.

Obdukcija je pokazala da je Sara imala umerenu do tešku intoksikaciju alkoholom. To je značilo da je postojao veći rizik od pada, a zvaničan uzrok smrti bila je tzv. poziciona asfikcija.

Imala je nekoliko posekotina na licu, ali bez povreda glave ili mozga. Njena jetra je bila potpuno zdrava što je ukazalo da nije često pila.

Bonus video

01:50

ZAR MISLITE DA DAČIĆ BIRA NAMEŠTAJ!? Poslanik SPS o javnom pozivu Skupštine Srbije

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.