LAGALA KRATKOVIDU TINEJDŽERKU DA JE MUŠKO, PA JOJ RADILA GNUSNE STVARI: Posumnjali na prevaru, tek tad kreće LUDILO
Džordžija Bilhem, Foto: PrintScreen/ Facebook/Ian Leonard

horor

LAGALA KRATKOVIDU TINEJDŽERKU DA JE MUŠKO, PA JOJ RADILA GNUSNE STVARI: Posumnjali na prevaru, tek tad kreće LUDILO

Ona je posle niza prosto neverovatnih događaja završila na sudu

Objavljeno:

Devojka iz Velike Britanije optužena je da se maskirala u muškarca kako bi na prevaru imala odnose sa kratkovidom tinejdžerkom (19), piše Miror.

Džordžija Bilhem (21) se navodno na Snepčetu predstavila kao „Džordž Peri“, koji je inače član bande, da uvuče mlađu devojku u vezu.

Ona je posle niza prosto neverovatnih događaja završila na sudu, a tužilaštvo je tereti za čak 17 polnih delikata, uključujući s*ksualni napad i napad penetracijom.

Razotkrivena je tek nakon što je majka žrtve postala sumnjičava i na kraju zaključila da „Džordž“ uopšte nije muško.

Tužilac Ana Poup je na suđenju u Česteru rekla da se radi o prevari.

Džordžija Bilhem
Džordžija Bilhemfoto: PrintScreen/ Facebook/Ian Leonard

– Radi se o tome da je optužena nekoga prevarila da je u stvari mladić. Ta druga osoba je verovala da je ona mladić – kazala je ona.

Poupova je na osnovu toga zaključila da je sva s*ksualna aktivnost bila rezultat lažnog predstavljanja, i da nije postojao pristanak.

Njih dve su prvo počele da razmenjuju poruke, a veza je ubrzo postala intimna.

Žrtva, čiji je identitet zaštićen, je navodno poverovala u priču „momka“ iza sličice plavokosog lika iz crtaća sa naočarama za sunce, koji je tvrdio da je član albanske bande.

Tužilaštvo tvrdi da je Džordžija nosila mušku odeću i da je navlačila kapuljaču kada bi se sastajala sa devojkom.

Takođe je utvrđeno da je tinejdžerka „u suštini slepa“ bez naočara, zbog svoje kratkovidosti. Kada god bi bili nasamo Džordžija bi ih navodno skidala žrtvi sa glave.

Sastanke su najćešće imali u kolima prevarantkinje, a jednom prilikom je auto sleteo sa puta, zbog čega je Džordžijina prevara zamalo bila provaljena kada je stigla policija.

Tinejdžerka je tada čula da je policajci oslovljavaju pravim imenom, na šta je žena rekla da je to zato što „koristi lažnu dozvolu“!?

Kada je žrtva dala „ultimatum“ prevarantkinji da do sutra dokaže da je muško, ona je rekla da nema pasoš, a zatim joj poslala fotografiju mladića, golog do pojasa, sa plavom kosom.

Tom prilikom je kazala kako se našla u policijskoj poteri kada je kolima prevozila „kilograme“, u pokušaju da ilustruje sliku „Džordža kriminalca“ koju je do tada gradila.

Tokom intimnih odnosa bez naočara „Džordž“ nije hteo da ga partnerka previše dodiruje, a razni izgovori su je sve više frustrirali. Prevarantkinja je navodno nosila odeću čak i u krevetu.

Ako ovo nije bilo dovoljno sumanuto, tinejdžerka je čak pronašla bankovnu karticu u Džordžijinim kolima sa njenim imenom. Istim onim koje je policajac ranije izgovorio.

Čak i tada je poverovala u izgovor da kartica nije „Džordžova“ već da je koristio da plati putarinu.

Džordžijin pravi identitet je razotkriven u avgustu 2021. godine, nekih tri meseca od kako je njihova veza postala intenzivna.

To se desilo nakon što je prvi put srela majku žrtve u njenoj kući. Ona je rekla ćerki da to nije osoba sa fotografija i da ne veruje da je uopšte muškarac.

Žena je potvrdila svoje sumnje kada su pretragom na Fejsbuku otkrili kako je Džordžova baka u stvari Džordžijina majka. Navodno je tek tada žrtva shvatila da je prevarena.

Bilhemova se branila ćutanjem, ali negira svih 17 tačaka optužnice. Žrtvi se izvinila, rekavši kako se „čak nije ni oblačila kao muško“, što dodatno komplikuje inače ludu priču.

Bonus video:

01:09

EVO ZAŠTO JE TEŠKO DOKAZATI SILOVANJE! Stručnjaci za Kurir TV: Zaprećene kazne nisu male ALI POSTOJI JEDNA POTEŠKOĆA

(Espreso/ Srpski portal/ Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.