BAJDEN PONOVO NAPRAVIO GAF: Uhvatio ga za RUKU, a onda počeo cirkus! Pazite samo ovo (VIDEO)
Džozef bajden, Foto: Printscreen/Twitter/@ANI

amerika

BAJDEN PONOVO NAPRAVIO GAF: Uhvatio ga za RUKU, a onda počeo cirkus! Pazite samo ovo (VIDEO)

Snimak se brzo proširio društvenim mrežama

Objavljeno:

SAD, koji je inače poznat po gafovima, nije razočarao ljubitelje njegovih ispada ni prilikom posete premijera Indije Vašingtonu.

Nakon obraćanja velikoj masi na travnjacima ispred Bele kuće, indijski premijer Narendra Modi, predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden i prva dama Džil Bajden uputili su se ka Beloj kući.

Dok je hodao prema Beloj kući, Bajden je zgrabio premijera Indije za ruku i nije je pustio čak ni kad je prva dama SAD pokušala da ga uhvati za drugu, dok je u narednom trenutku delovalo kako da će pokušati da odvoji dva lidera, ali je na kraju odustala i nastavila da hoda pored Modija.

Snimak se brzo proširio društvenim mrežama, gde su mnogi ismevali američkog lidera, pišući da je ovo još jedan znak da on ne zna ni gde ni s kim se nalazi u datom trenutku.

Tokom svoje prve državne posete SAD, Modi je učestvovao u bilateralnim razgovorima sa Bajdenom u Ovalnom kabinetu u Beloj kući. Ovaj sastanak poslužio je kao važan početni korak pre formalnih bilateralnih razgovora.

Premijer Modi je dočekan srdačno po dolasku u Belu kuću, a zahvalnost na prijemu izrazio je tokom obraćanja na skupu ispred prostorija. Smatrao je to velikom čašću za 1,4 milijarde ljudi Indije. Kao svečani gest odsvirane su himne oba naroda.

Bajden je priznao značaj odnosa Indije i SAD, opisujući ga kao jedan od najvažnijih odnosa 21. veka.

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.