"KOME SE NE SVIĐA, NE MORA DA ME GLEDA": Vrela BRINETA komšijama pravi PROBLEME, a tek da vidite OKO ČEGA (FOTO)
Rara Amstrong, Foto: PrintScreen/ Instagram/ rara_curves

mora, šta će

"KOME SE NE SVIĐA, NE MORA DA ME GLEDA": Vrela BRINETA komšijama pravi PROBLEME, a tek da vidite OKO ČEGA (FOTO)

Problem je u tome što na dvorište te žene "gleda" minimum 4-5 kuća

Objavljeno:

Rara Armstrong (34) je jedna od žena koja zarađuje od industrije za odrasle i ne stidi se toga. Njen Instagram nalog broji više od 8.000 ljudi, a fotografije su krajnje eksplicitnog sadržaja. Otvorena je zaljubljenica u se*s, a shvatila je da većina njenih komšija to zna i zbog toga je osuđuje. Naime, letnje vreme posle kišovitog perioda u Evropi najzad je donelo prave sunčane dane koje je Armstrongova rešila da iskoristi na najbolji mogući način.

- Za po*no industriju je ten veoma važan. Svako izgleda lepše osunčano. Budući da su snimanja bez odeće, podrazume se da se naga sunčam u svom dvorištu. Smatram da imam puno pravo da radim u svojoj kući i dvorištu šta želim i nikog time ne ugrožavam. Kome se ne sviđa, ne mora da me gleda - otkrila je Armstrongova, piše San.

Problem je u tome što na dvorište te žene "gleda" minimum 4-5 kuća. Rara navodi da je čak želela da podigne visoke ograde kako bi pokušala da zakloni pogled, ali jedino rešenje bi bilo da ta ograda bude u visini cele kuće.

- Nemoguće je da sprečim da ljudi iz barem 4 kuće gledaju u moje dvorište. Pretili su mi, govorili kako ne žele da oni i njihova deca gledaju golu komšinicu i pričali mi strašne stvari, ali ja njih ne teram da me gledaju! Da bi me uopšte videli morali bi da stanu na prozor i da bulje u moje dvorište, što redovno i rade! Gde god pogledam vidim kako se u tom trenutku venecijaneri i zavese pomeraju. Meni je bitnije da dobijem dobar ten za ovo malo preostalih sunčanih dana, nego da brinem ko će me sve od komšija videti. Pojedini mi redovno dobacuju da bi voleli da mi se pridruže u sunčanju, ali ni na to se ne obazirem - rešila je Rara da svima zapuši usta.

Ta crnka izraženih atributa ne krije da je uvećala grudi u Turskoj i, prema njenim rečima, to je bio najbolje potrošen novac ikada.

- Plašila sam se kakve će grudi da mi budu s obzirom da sam svašta čula po pitanju operacija koje se izvode u Turskoj. Međutim, ja sam svojim ogromnim grudima prezadovoljna! U po*no industriji velika je konkurencija. U međuvremenu sam dobila sina koga sam rešila da dojim. Budući da imam implante bila sam ubeđena da će mi se posle dojenja grudi spustiti i da ću morati ponovo da idem u Tursku kako bi ih popravljala, ali srećom, to se nije desilo - navodi Armstrongova koja i dalje uživa u sunčanju u toplesu.

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.