MULJATOR UZEO ZALJUBLJENOJ GOSPOĐI BRDA PARA: Godinu dana je MUNTAO, a tek da čujete KAKO SE PREDSTAVIO, nerealno
Kompjuter, Foto: Printscreen/RTS

da li je moguće?

MULJATOR UZEO ZALJUBLJENOJ GOSPOĐI BRDA PARA: Godinu dana je MUNTAO, a tek da čujete KAKO SE PREDSTAVIO, nerealno

Ovih je dana napokon podnela tužbu protiv nepoznatog prevaranta

Objavljeno:

Nije sramota ponekad ispasti naivan, dogodi se svakome, ali prilično je zabrinjavajuće kada poverujete u to da vam je dečko Bred Pit. A neimenovana žena s juga Španije dugo je živela u uverenju da slavni američki glumac voli i želi upravo nju i samo nju.

Ipak, ovih je dana napokon podnela tužbu protiv nepoznatog prevaranta, i to nakon što joj je taj lukavac slomio srce i usput opustošio račun za najmanje 170.000 evra, pišu upravo španski mediji.

Javnost je o tom slučaju izvestila advokatica Antonia Estela Aroza, koja je pojasnila da je njena klijentkinja, inače sredovečna žena, nasela na priču da komunicira s Bredom Pitom nakon što se učlanila u klub njegovih obožavatelja na Facebooku početkom 2022. godine.

Bred Pit
Bred Pitfoto: Profimedia

Ubrzo je poverovala i u to da se s Pitom upustila u romantičnu vezu, a život joj se totalno zakomplikovao kada je nasela na "Pitovo" obećanje da će doći u Španiju kako bi je napokon strastveno poljubio i promovisao je u filmsku zvezdu.

Naime, prevarant je gospođi obećao je da će je uključiti snimanje filma te je tada počeo zahtevati različite iznose kako bi se pokrili troškovi organizacije i njegovog dolaska.

Zanimljivo, muljator je svojoj žrtvi s vremena na vreme slao i fotografije s crvenog tepiha, a često ih je znao i ukrašavati osobitim porukama.

Tako joj je jednom prigodom nesretnoj gospođi poslao fotografiju nasmešenog Breda Pita na koju je fotošopirao papirić s rečenicom: “Draga, stvarno te volim i obećavam da ću ti sve vratiti. Draga, još te volim i još uvek sam tu za tebe.”

Bonus video:

06:51

OPREZ! Internet je prepun šema koje vrbuju ljude!

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.