NATALIJA JE BILA KONOBARICA KAD JE UPOZNALA BOGATOG ŠEIKA: Bajka je ubrzo postala KOŠMAR, ono što je DOŽIVELA...
Šeik, Foto: AP

OD PEPELJUGE DO HORORA

NATALIJA JE BILA KONOBARICA KAD JE UPOZNALA BOGATOG ŠEIKA: Bajka je ubrzo postala KOŠMAR, ono što je DOŽIVELA...

Šeik je odmah ostao očaran Natalijom

Objavljeno:

Natalija Alijeva 2007. godina radila je kao pomoćna konobarica u hotelu u Minsku. Nije ni slutila da će joj jedan susret promeniti život zauvek. Tada se u Belorusiji održavalo takmičenje u streljaštvu, a sobe u hotelu u kojem je radila Natalija unajmila je jedna od najmoćnijih porodica Ujedinih Arapskih Emirata.

Šeik Said bin Maktoum al Maktoum, zaljubljenik u streljaštvo, došao je na takmičenje. Sa sobom je poveo čitavu svitu, i nije napuštao sobu. Čak nije jeo ni hotelsku hranu, nego su je pripremali njegovi kuvari.

Čini se da je bio sudbonosan sok od pomorandže

Nije baš jasno kako je šeik, naslednik jedne od najbogatijih porodica UAE-a sreo tinejdžerku konobaricu, no kasnije se govorilo da je naručio sveže ceđeni sok od pomorandže koje mu je donela upravo Natalija. Šeik je odmah ostao očaran. U dva navrata odgađao je planirani put na Kipar na idući turnir. Saznao je da je Natalija poreklom Azerka i muslimanka te nakon što je dobio dopuštenje njenog oca, oženio se samo nedelju dana nakon što je upoznao lepu brinetu velikih očiju.

Priča je koja je delovala kao otelotvorenje bajke o Pepeljugi, počela je puniti medijske stranice još dok je par putovao prema Dubaiju, obzirom na to da šeik mrzeo letove pa su se kući uputili luksuznom kolonom automobila i brodovima. "Moj život se pretvorio u bajku. Zaista ga volim i nema ništa drugo na šta sada mislim", rekla je Natalija na Kipru kad su ih presreli novinari, dodajuću da "Ne želi ništa govoriti suprugu iza leđa i da Said želi privatnost".

Tek na Kipru saznala da je već oženjen

No njena bajka ubrzo je postala noćna mora. Na Kipru je, čini se, prvi put shvatila da njen Saed već ima suprugu kada je s njom razgovarao preko telefona. Ipak, nastavila je s njim u Dubai. Natalija je počela živeti u vili od više od 1.000 soba i sa skoro 300 kupatila. Dobila je i ormare krcate dizajnerskom odećom i privatne vozače. Ispostavilo se da je to zapravo zlatni kavez.

Život u zlatnom kavezu

Rodila je šeiku sina i promenila ime u Aisha al Maktum. S vremenom je njen odnos sa suprugom sve više propadao i urušavao se. Natalija nije mogla da se pomiri s činjenicom da u zemlji u koju je došla žene nemaju pravo glasa i da su u još gorem položaju nego u Belorusiji ili Zapadu. Sukobi sa šeikom doveli su do toga da se on 2015. godine oženio i trećom ženom i stvari u porodici za Nataliju su postale još gore. Rodila je i ćerku, a sina joj je šeik oduzeo kako ga ne bi "iskvarila" svojim razmišljanjima i mentalitetom. Iako i dalje živi u zlatnom kavezu od palate, Natalija je odsečena od porodice i živi praktično sama sa svojom ćerkom.

Bonus video:

00:11

NJEN ŠEIK JE TEŽAK 2 MILIJARDE $! Može da ima LIČNOG KUVARA, ali je Jelena sama po SRPSKOM receptu spremila SPECIJALITET

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.