ANA PREŽIVELA HOROR U KREVETU IZNAJMLJENOG STANA: Snimila ih je usred noći, i sledila se u mestu kad je osetila ovo
Ana Pol, Foto: Printscreen/TikTok/anna..paull

jezivo

ANA PREŽIVELA HOROR U KREVETU IZNAJMLJENOG STANA: Snimila ih je usred noći, i sledila se u mestu kad je osetila ovo

Ana je objasnila da su ona i njena majka zato odlučile da spavaju zajedno na kauču kako bi pobegle od buba

Objavljeno:

Zvezda OnlyFans-a Ana Pol boravila je sa svojom majkom u iznajmljenom stanu u Amsterdamu prošle nedelje kada je pronašla stenice u krevetu.

– Kada je moja mama sinoć legla u krevet, male bubice su počele da puze po njenom vratu, da puze uz noge – ispričala je fanovima na TikToku.

Kaže da je njena majka mislila da joj se priviđa, ali je onda shvatila da su bube zaista tu.

– Da li me zezaš? Da li me zezaš? Toliko ih je puno – ponavljala je 24-godišnjakinja dok je pokazivala snimak insekata kako mile po krevetu.

Ana je objasnila da su ona i njena majka zato odlučile da spavaju zajedno na kauču kako bi pobegle od buba. Takođe su skinule posteljine sa svojih kreveta.

– To je bila jedina stvar koju smo mogli da uradimo. Što je još gore… naš prtljag je bio otvoren pored kreveta – rekla je ona i dodala da su mogle da odskakuću među njihove stvari.

Njeni pratioci su joj odmah rekli da su to stenice i da mora brzo da reaguje.

– To su stenice. Osušite SVU odeću u mašini i idite odatle – rekla je jedna osoba.

– Mojoj porodici je trebalo bukvalno godinu dana da ih otarasi! Morao sam da izbacim bukvalno sve – prokomentarisao je drugi korisnik.

– Devojko, to su stenice. Ne nosite ništa od svojih stvari sa sobom, pre nego što ih operete u vrućoj vodi – savetovala je jedna osoba.

Ana se nadala da će dobiti povraćaj novca zbog nezvanih gostiju u krevetu, ali je kasnije obavestila svoje fanove da je stanodavac jednostavno ignorisao njene poruke.

Stenice se obično nalaze na krevetima ili dušecima i hrane se ljudskom krvlju. Nije poznato da prenose neke bolesti, ali ujedi izazivaju jak svrab.

Stručnjaci savetuju onima koji ih pronađu u kući da temeljno operu, usisate i očistite sve površine u toj prostoriji. Posteljinu i odeću treba oprati u vrućoj vodi, a tepihe je najbolje očistiti parom.

01:57

BUBAŠVABE, SMRDIBUBE I PACOVI MUČE STANARE JEDNE ZGRADE: Upravnik zgrade kaže da REŠAVAJU probleme na vreme (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.