UŽAS U GRČKOJ, PREMINULA DVA BRATA U ROKU OD ŠEST SATI: Stariji podlegao POVREDAMA, a mlađeg dokrajčila TUGA
Braća, Foto: PRINTSKIRIN FACEBOOK

jezivo

UŽAS U GRČKOJ, PREMINULA DVA BRATA U ROKU OD ŠEST SATI: Stariji podlegao POVREDAMA, a mlađeg dokrajčila TUGA

Nezapamćena tragedija dogodila se u Solunu

Objavljeno:

Dva rođena brata, stara 38. i 32. godine, preminula su u razmaku od šest sati, nakon što je stariji od njih izdahnuo posle par dana borbe za život. Kako se navodi, mlađi je nakon saznanja šta se dogodilo njegovom rođenom bratu doživeo srčani udar, uled čega je preminuo i on.

Nezapamćena tragedija dogodila se u Solunu, kada su Teodoris (38) i njegov par godina mlađi brat (32) preminuli u samo šest sati razlike. Kako se navodi, stariji brat je doživeo saobraćajnu nesreću dok je vozio motor, nakon čega se nekoliko dana nalazio u bolnici na lečenju.

Pošto je prebačen na rehabilitaciju, Teodorisu je naglo pozlilo, a samo dan i po kasnije, 9. juna, preminuo je usled plućne embolije. Ranije istog dana, doktorka je pozvala njegovog mlađeg brata i obavestila ga je o pogoršanju zdravstvenog stanja. Svega par sati potom, usledile su tragične vesti.

Međutim, tragediji za oca Geogosa, nisu se tu završile. Tek što je saznao da je ostao bez jednog sina, nakon šest sati, preminuo je i drugi usled infarkta miokarda.

"Dvoje moje dece otišlo je sa razlikom od 6 sati. Stariji je doživeo saobraćajnu nesreću sa svojim motociklom i posle nekog vremena je otišao. A onaj drugi nije mogao da izdrži taj bol. Bio je uznemiren, jako tužan i van sebe, srce nije izdržalo. Takođe sam izgubio ženu od raka pre 28 godina i sada sam sam. Ovi momci su mi bili podrška. Nemam nikoga. Samo brat mi je ostao. Šta da kažem. Moja deca su bila cveće. Nisu imali zdravstvenih problema. Ne mogu da verujem", rekao je on u šoku.

Grčka policija
foto: EPA/SIMELA PANTZARTZI

Slomila ga tuga za bratom

Za grčke medije je govorio i stric mladića, Vasili, koji je naveo kako su braća bila jako povezana.

"Delili su veliku ljubav i slabost jedno prema drugom. Bila su to veoma ljubazna deca, duševna. Uvek su bili jedan uz drugog u svemu. Stariji je u saobraćajnoj nesreći koju je doživeo slomio nogu, ostao je deset dana u bolnici, urađene su operacije noge i prebačen je u rehabilitacioni centar. Dan nakon transporta preminuo je od plućne embolije.

Odveli su njegovog brata iz rehabilitacionog centra i pozvali su mlađeg da dođe i rekli su mu da je umro. Naljutio se, iznervirao i prijateljima koji su bili sa njim rekao je samo da mu se zavrtelo u glavi i pao. Došla su kola hitne pomoći, pokušala da ga reanimiraju i odvezli ga u bolnicu. Ali na putu nije izdržao i otišao je. Deca nisu stigla da žive". rekao je on skrhkan od bola.

Uzrok smrti 38-godišnjaka je plućna embolija, dana 09.06.2020. godine u 14.15 časova, piše u njegovoj smrtovnici. Šest sati kasnije, u 20:12 uveče, 32-godišnjak je takođe preminuo od infarkta miokarda - kako je izričito navedeno u umrlici: nedavni infarkt miokarda - tromboza desne koronarne arterije, prenosi grčki portal Protothema.gr.

(Espreso/Protothema.gr/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.