RASKOMADANO TELO POZNATOG TAJKUNA NAĐENO U FRIŽIDERU! Istraga pokrenuta nakon SUMNJE supruge zbog OVOG (VIDEO)
Ubistvo tajkuna, Foto: PrintScreen/ Twitter/ The Pattaya News Thailand

horor

RASKOMADANO TELO POZNATOG TAJKUNA NAĐENO U FRIŽIDERU! Istraga pokrenuta nakon SUMNJE supruge zbog OVOG (VIDEO)

Telo je bilo raskomadano i stavljeno u frižider iznajmljene kuće na Tajlandu

Objavljeno:

Tajlandski mediji objavili su da je policija našla raskomadano telo nemačkog tajkuna u frižideru iznajmljene kuće.

Njujork post prenosi da je Hans Peter Mak (62) živeo na Tajlandu gde se bavio građevinskim biznisom.

Lokalna policija tragala je za njim od 4. jula kada nije došao njihovoj kući na ručak posle poslovnog sastanka. Tajlanđanka Piraja Bunmak, njegova 24-godišnja supruga, ga je po dogovoru čekala u kući i kada se nije pojavio prvo je pokušala da se čuje s njim telefonom.

Pošto joj se nije javljao, ona mu je poslala poruku, na koju joj je on tek u deset sati uveče odgovorio da je i dalje sa poslovnim partnerom, što joj je bilo čudno. Makova mlada žena je policiji rekla da joj on za pet godina koliko su bili zajedno nikada nije poslapo poruku telefonom.

Navodi se da je Makova porodica ponudila tri miliona bahta (oko 85.900 dolara) za informaciju koja bi dovela do pronalaženja nemačkog tajkuna živog.

Međutim, zvaničnici oblasti Banglamung su sada potvrdili da su raskomadani delovi Makovog tela u kesama otkriveni u frižideru koji je pripadao njemu.

Istražitelji su došli do njegove iznajmljene kuće nakon što su na snimku nadzornih kamera videli kako osobe za koje se veruje da su stranci isti taj frižider utovaruju u pik-ap vozilo i odvoze ga tamo.

Komšija je kazao lokalnim medijima da su u toj iznajmljenoj kući tri meseca živeli Makovi poznanici Nemac Olaf i Nemica koja je imala invaliditet.

Policija je ispitala oboje, kao i trećeg Nemca, a lokalne vlasti veruju da su i neki državljani Tajlanda umešani u Makovo ubistvo.

Bonus video:

01:08

PUCAO, PA TRČAO KROZ DVORIŠTE I VIKAO UBIO SAM BRATA! Ubistvo dečaka (12) kod Mladenovca: Sve je počelo svađom oko bazena

(Espreso/ Kurir.rs/ Njujork post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.