KOME TREBA FAKULTET KADA SE OVAKO MLATE PARE? Ima 19 godina i PLIVA U LOVI, a posao joj je "DA SE PREKRSTIŠ"! VIDEO
Pinkydoll, devojka sa društvenih mreža, Foto: Printscreen/ TikTok/ h4r1sluv

da li je realno?

KOME TREBA FAKULTET KADA SE OVAKO MLATE PARE? Ima 19 godina i PLIVA U LOVI, a posao joj je "DA SE PREKRSTIŠ"! VIDEO

Pinkydoll je zvezda interneta koja na bizaran način zarađuje ogromno bogatstvo

Objavljeno:

Skriva se iza nadimka Pinkydoll i upravo je postala jedna od glavnih tema ove nedelje. Kako na Twitteru, tako i na brojnim svetskim portalima koji se bave aktualnim zbivanjima na internetu.

Zašto? Čime je to zaslužila? Čekajte, zaustavite se na sekundu jer ovo prvenstveno morate da vidite, ovo je upravo jedna od onih klasičnih situacija kada sve reči ovog sveta nisu dovoljne i kada je snimak prvenstveno potrebno pogledati, savetuju iz portala Net.hr.

Zbunjeni? Još se pitate što ste upravo gledali? E, pa, pravi je trenutak da pročitate objašnjenje.

Dakle, atraktivna Pinkydoll upravo je postala slavna jer se pročulo da dere ozbiljne novce tokom prenosa na TikToku tako što glumi NPC-ja (likovi u video igricama s kojima ne možete upravljati i čiju volju kontroliše kompjuter).

Kolike novce? Odgovor na to pitanje u ovom trenutku zna samo ona, ali zasigurno govorimo o tolikim iznosima da bi mnogima od vas trenutno došlo da posolite i pojedete svoje fakultetske diplome.

A sav taj novac šalju joj njeni obožavatelji koji putem kartica kupuju razne darove, te koji potom od te 19-godišnje Kanađanke očekuju da se ponaša u skladu s onim što joj se pokazalo na ekranu.

Drugim rečima, ako neko Pinkydoll odluči da se počassti virtuelnim sladoledom, od nje očekuje da će mu uzvratiti s "mmmm, sladoled je tako fin", a što vam ujedno i objašnjava njeno ponašanje prikazano u videu.

Šokantno? Bizarno? Nadrealno? Na Twitteru je neko napisao da je Pinkydoll samo još jedan u nizu dokaza kako nam se društvo raspada pred očima, a s čime će se zasigurno i mnogi među vama složiti.

Bonus video:

02:40

ŠTA JE CAR SPOTTING, NOVI OPASNI TIKTOK IZAZOV? Stručnjaci upozoravaju: Nikad se ne zna kako će vozač da reaguje kad ga OPKOLE

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.