"HEJ, TO JE MOJA ŽENA": Opšta MAKLJAŽA na poznatoj plaži, skiper gurnuo ŽENU, pa popio PO NOSU (VIDEO)
Foto: Profimedia

DRAMA

"HEJ, TO JE MOJA ŽENA": Opšta MAKLJAŽA na poznatoj plaži, skiper gurnuo ŽENU, pa popio PO NOSU (VIDEO)

Cirkus na plaži izazvao je gliser koji je jurio ka plićaku idilične plaže kako bi pokupio grupu bogatih turista i vratio ih na njihovu mega jahtu

Objavljeno:

Na plaži Kala Lunga na severu Sardinije zabeležen je dramatičan trenutak kada je ljutiti Italijan šutnuo jednog od skipera koji je gurnuo njegovu ženu.

Kako prenosi Dejli mejl, živci su se rasplamsali kada je motorni čamac velike snage uleteo na obalu, a napadač je neimenovani meštanin koji je udario čoveka u mokrom odelo, a zatim ga više puta udarao duž obale, kako bi odbranio svoju suprugu.

Cirkus na plaži izazvao je gliser koji je jurio ka plićaku idilične plaže kako bi pokupio grupu bogatih turista i vratio ih na njihovu mega jahtu. Ljuti meštani izrazili su negodovanje dok se čamac približavao obali, a skiper je u naletu besa gurnuo ženu u bikiniju.

U tom trenutku muž gurnute je pritrčao i udario skipera nogom u grudi, a zatim nastavio pesnicama. Dok ga je tukao, čulo se kako viče: 'Gurnuo si mi ženu.'

Tuča se nastavila u moru sve dok ranije napadnuta žena nije intervenisala i razdvojila muškarce. Bogati turisti ukrcali su se u čamac i uz podsmeh i dobacivanja meštana otplovili prema jahti.

- Nažalost, primetio sam poseban bezobrazluk od turista koji dolaze. Englezi, Nemci i Francuzi prečesto dolaze na naše more i ne poštuju pravila. Pratiti skoro 200 kilometara obale u La Madaleni nije lako, rekao je lokalnim medijima menadžer odmarališta Frančesko Vitijelo.

Bonus video: Masovna tuča na beogradskom bazenu

00:09

Masovna tuča na beogradskom bazenu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.