OVAJ ČOVEK I NJEGOV PAS ČINE PRELEPU STVAR: Voze se na MOTOCIKLU po gradu, a ono što rade će vas ODUŠEVITI (VIDEO)
Kuče na motoru, Foto: Printscreen/Youtube/BreakingOne

zar nisu slatki?

OVAJ ČOVEK I NJEGOV PAS ČINE PRELEPU STVAR: Voze se na MOTOCIKLU po gradu, a ono što rade će vas ODUŠEVITI (VIDEO)

Sada nerazdvojni par upoznao se kada je Souza (51) pronašao povređenu i napuštenu Rubi ispod svog automobila u južnoameričkom gradu pre devet godina

Objavljeno:

Migel Pereira de Souza i njegov pas Rubi voze se kroz Sao Paulo, veliku brazilsku metropolu, na motociklu da bi nahranili gladne štence. Njih dvoje su postali senzacija na društvenim mrežama, a na TikToku ih prati više od 150 hiljada ljudi.

Sada nerazdvojni par upoznao se kada je Souza (51) pronašao povređenu i napuštenu Rubi ispod svog automobila u južnoameričkom gradu pre devet godina. Emotivni Souza se seća dana kada je pronašao Rubi i kako je ubrzo nakon toga svoje slobodno vreme posvetio brizi o gladnim uličnim psima kakav je Rubi nekada bila.

„Rekao sam da ću od danas, svaki put kada vidim psa kako gladuje, donirati nešto od hrane“, rekao je Souza brišući suze. Nakon što je na društvenim mrežama objavio video snimke i slike na kojima je pokazao kako pomaže napuštenim psima, donacije su počele da pristižu.

Oni su već donirali pet tona hrane

„Imao sam preko 700 funti pseće hrane u svojoj dnevnoj sobi“, rekao je Souza, koji ima istetovirano Rubino ime na podlaktici.

„Već smo donirali više od pet tona hrane“, dodao je on.

Pre tri godine pokrenuo je malu inicijativu pod nazivom Deliveri Service Rubi Fofa (Slatki rubin), koja prodaje hranu za pse i poslastice stanovnicima Sao Paula, a prihod se koristi za kupovinu hrane za pse lutalice.

@portalr7 Miguel Pereira de Souza e sua cachorrinha Ruby se tornaram uma sensação nas redes sociais ao andarem pela extensa metrópole de São Paulo em uma motocicleta, com a missão de distribuir comida grátis para cães menos afortunados. ? #PortalR7 ♬ som original - Portal R7

Rubi ima svoju motociklističku kacigu i ranac. Souza, koji zarađuje za život dostavljajući brzu hranu, kaže da nikada nije terao Rubi da se vozi sa njim.

"Ona uvek skače na sedište motocikla. Uvek želi da ide pa je vodim na svaku isporuku!" rekla je Souza. Raja Vidia, koja koristi uslugu Rubi Fof, kaže da su mnogi ljudi napustili svoje pse nakon pandemije Covid-19.

"Ova pomoć od Miguela - doniranje hrane, vode, vremena i podsticanje drugih da doniraju - mislim da je zaista kul", rekla je ona.

Bonus video:

03:29

POLICIJSKI PAS OKI NAPRAVIO POMETNJU U STUDIJU! Jedan je od najboljih tragača, a samo zbog OVOGA ĆE SVE URADITI

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.