SNIMAK OVE DVE BAKE ODUŠEVIO JE SVET: Sedele su u restoranu, nisu znale da ih neko snima, a onda su URADILE OVO!
Bake u restoranu, Foto: Printscreen/Instagram/comino.london

PRIJATELJSTVO NE POZNAJE GODINE

SNIMAK OVE DVE BAKE ODUŠEVIO JE SVET: Sedele su u restoranu, nisu znale da ih neko snima, a onda su URADILE OVO!

Jedna mlada dama je sedela baš u bašti jednog italijanskog restorana kada je uočila simpatične dve gospođe koje sede za susednim stolom i odlučila da ih usnimi

Objavljeno:

Mnogi kažu da su prijateljstva prava kada traju duže od 20 godina, a pravi primer su dve starije gospođe koje su očigledno rešile da penzionerske dane iskoriste kako bi proputavle sve ono što zbog poslovnih obaveza i brige o deci nisu mogle ranije. Snimak dve gospođe koje poziraju za selfi usred Italije je tako izazvao more rekacija po društvenim mrežama.

Jedna mlada dama je sedela baš u bašti jednog italijanskog restorana kada je uočila simpatične dve gospođe koje sede za susednim stolom i odlučila da ih usnimi. Ove dve dame očigledno imaju više od 60 godina, a prema mišljenju mnogih, možda više i od 70 godina.

Gospođe nisu imale preterano sreće što se tiče baterije mobilnog telefona. One su se snalazile kako su znale i umele da naprave fotografije, a na stolu se vidi bežični punjač koji puni telefon kojim one pokušavaju da se uslikaju. Očigledno baterija mobilnog nije dovoljno napunjena kako bi snimak bio moguć, ali to njih nije demoralisalo.

Devojka koja ih je usnimila je tako imala sasvim dovoljno vremena da ih slika i snima budući da su one sve vreme pokušavale da se fotografišu i na kraju su uspele u tome. Kako bi dočarale do koje mere uživaju u zajedničkom putovanju u Italiji, ove dve žene vidno čašom vina nazdravljaju jedna drugoj, a tako su pokušale i da se uslikaju.

- Moja prijateljica i ja sa 80 - stoji u opisu snimka, uz italijansku zastavu.

Ovaj snimak se može naći kod različitih ljudi koji su ga prosleđivali na Instagramu i drugim društvenim mrežama, pa se tako može videti “moja prijateljica i ja sa 60”, iako se većina složila da su žene na snimku mlađe od 80, ali starije od 60 godina. Najveći broj komentara je bio u vidu tagovanja najbolje prijateljice, pa su tako mnoge žene veoma emotivno doživele snimak, a tako su i reagovale.

- Moja najbolja prijateljica i ja, recimo u Kanu, 2045. godine!

- Jedva čekam i ja ovako sa mojom drugaricom.

- Prijateljtstva koja traju i u tim godinama su neraskidiva.

- Bravo devojke, nadam se da ste se divno provele.

- To su prave godine za uživanje u životu i putovanja!

- Nikad nije kasno.

- Nadam se da neću čekati 70 godina da sledeći put nađem vremena da otputujem sa svojom najboljom prijateljicom.

Bonus video:

04:07

KRATAK KURS FOTOGRAFIJE: Naučite kako da napravite idealnu fotku i selfi (KURIR TV)

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.