PRAVNICA OMETALA VOZAČE, IZAŠLA NA ULICU SAMO SA TRAČICOM KOJOM JE "PREKRILA" GUZU: Od ovoga se PADA U NESVEST
Vatrena pravnica, Foto: Printscreen/Instagram/deniserocha.oficial

GRMI

PRAVNICA OMETALA VOZAČE, IZAŠLA NA ULICU SAMO SA TRAČICOM KOJOM JE "PREKRILA" GUZU: Od ovoga se PADA U NESVEST

Pravnica je na društvenoj mreži u utorak prikazala da je zaustavila saobraćaj i na trenutak ostala isključivo u dubokim čizmama i tangicama

Objavljeno:

Denise Roša, 39-godišnja Brazilka kojoj mediji tepaju da je najseksi pravnica sveta, odala se neki dan novoj egzibiciji i time pohvalila na Instagramu.

Na pomenutoj društvenoj mreži je u utorak prikazala da je zaustavila saobraćaj i na trenutak ostala isključivo u dubokim čizmama i tangicama.

"Spoj animacije, adrenalina i avanture. Ovaj put sam odlučila da napišem izazovan esej nasred glavne i najprometnije avenije u Braziliji", napisala je ispred četiri miliona pratioca u statusu.

Kako su reagovali ostali vozači i da li je možda stvorila kolonu, nije navela, baš kao što nije odala ni čime bi, kao pravnica, pokušala opravdati svoj postupak da je kojim slučajem naišla policija.

Roša se, podsetimo, nedavno istakla tvrdnjom da namerava upisati seksologiju kako bi saznala više o čarima polnih odnosa, a svojedobno je zbog finansijskih poteškoća otvorila i profil na OnlyFansu.

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.