MONTRUOZNO! MUŽ SE IŽIVLJAVAO NAD ŽENOM, POLICIJA ZATEKLA UŽAS: Oko vrata joj bio obmotan LANAC SA KATANCEM (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Louisville Metro Police Department

strašna scena

MONTRUOZNO! MUŽ SE IŽIVLJAVAO NAD ŽENOM, POLICIJA ZATEKLA UŽAS: Oko vrata joj bio obmotan LANAC SA KATANCEM (VIDEO)

Organi reda su prvo pokušali da provale ulazna vrata i prozore u prizemlju, ali su ubrzo shvatili da je sve zabarikadirano.

Objavljeno:

Policija u američkom gradu Luivilu u Kentakiju, herojski je intervenisala kako bi spasila ženu iz zastrašujuće situacije. Naime, 36. godišnji muškarac po imenu Mojzes Mej držao je svoju suprugu zatočenu u užasavajućim uslovima. Kako se navodi, Mej je ženu ostavio dva dana u kući vezanu za pod.

Policajci su ušli u prljavu spavaću sobu i ugledali ženu oko čijeg vrata je bio obmotan lanac sa katancem koji je bio pričvršćen za pod.

Organi reda su prvo pokušali da provale ulazna vrata i prozore u prizemlju, ali su ubrzo shvatili da je sve zabarikadirano. Žrtva je plakala i izvinjavala se policajcima koji su pokušali da je smire. Na uznemirujućem snimku se čuje kako žena policajcima kaže da muškarac koji ju je vezao drži ključ od katanca kod sebe.

Žrtva je oslobođena uz pomoć sekire kojom je razbijen lanac. Ženu su odmah pregledali lekari Hitne pomoći. Mojzes Mej je uhapšen dva dana kasnije.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/24 sedam rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.