STRAHOTA U JUŽNOJ KAROLINI: Student UBIJEN dok je pokušavao da uđe u pogrešnu kuću!
Američka policija, Foto: Profimedia

STRAŠNO!

STRAHOTA U JUŽNOJ KAROLINI: Student UBIJEN dok je pokušavao da uđe u pogrešnu kuću!

Policajci Kolumbije pronašli su mrtvog Nikolasa Entonija Donofrija (20) na prednjem tremu kuće van kampusa nakon što su primili poziv o prijavi provale u kuću, navodi se u saopštenju za štampu

Objavljeno:

Student druge godine je upucan i ubijen kada je u subotu rano ujutro pokušao da uđe u pogrešnu kuću u naselju blizu Univerziteta Južna Karolina.

Policajci Kolumbije pronašli su mrtvog Nikolasa Entonija Donofrija (20) na prednjem tremu kuće van kampusa nakon što su primili poziv o prijavi provale u kuću, navodi se u saopštenju za štampu.

Policija je saopštila da je Donofrio, rodom iz Konektikata, živeo u istoj ulici u kojoj je i kuća u koju je ušao u subotu rano ujutru, a koja se nalazi u blizini glavnog kampusa univerziteta.

„Preliminarne informacije pokazuju da je Donofrio, koji je živeo u ulici Sout Holi, pokušao da uđe u pogrešnu kuću kada je smrtno pogođen“, navodi se u saopštenju.

Policajci su pozvani u kuću oko 2 sata ujutru zbog provale, ali je drugi poziv izvestio da je pucano pre nego što je policija stigla.

Mrtvozornik okruga Ričlend identifikovao je Donofrija, koji je zadobio ranu od vatrenog oružja u gornji deo tela.

Prvi dan nastave na Univerzitetu Južne Karoline za jesenji semestar počeo je prošlog četvrtka.

„Naš tim za studentska pitanja pruža resurse i podršku onima koji bi mogli biti pogođeni ovom tragedijom i podsećamo sve naše studente da im je pomoć uvek dostupna“, navodi se u saopštenju univerziteta.

Policija nije otkrila ko je pucao u Donofrija, niti da li je u ovom slučaju podignuta ikakva optužnica ali navode da istraga i dalje traje.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso/Kurir.rs/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.