KAD JE IZNELA RUČAK, PORODICA OSTALA ZAPANJENA ZBOG PRIZORA: Šta je uradila OVA ŽENA, je l REALNA?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/jeremlaura_

HIT HITOVA

KAD JE IZNELA RUČAK, PORODICA OSTALA ZAPANJENA ZBOG PRIZORA: Šta je uradila OVA ŽENA, je l REALNA?! (VIDEO)

Iako se mnoge mame ljute i zahtevaju da se telefon odloži barem dok traje porodični ručak mališani se na to ne obaziru mnogo

Objavljeno:

Mobilni telefoni postali su sastavni deo savremenog života bez koga većina ljudi ne može da funkciniše. Međutim, često ovo prerasta u opsednutost posebno kod dece koje se od telefona ne odvajaju čak ni kad jedu.

Iako se mnoge mame ljute i zahtevaju da se telefon odloži barem dok traje porodični ručak mališani se na to ne obaziru mnogo. Zbog toga je Laura Džerem, inače mama dvoje mališana, rešila da svojim ukućnima na vrlo slikovit način stavi do znanja da korišćenje mobilnih telefona za rukom nije poželjno.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Tik Toku porodica sedi za trpezarijskim stolom čekajući da mama iznese jelo za ručak. Svi, uključujući i oca, u rukama drže mobilne telefone. A, onda je stigla šerpa i članovi pordice su ostali zapanjeni.

Ona je u šerpu potrpala stale mobilne telefone, kablove, punjače i to iznela na sto umesto ručka. Ona je strpljivo svakom od njih na tanjir stavila neki od uređaja. Za to vreme njen suprug i dalje surfuje po telefonu ne braćajući pažnju šta ima u tanjiru. Kad je konačno podigao pogled zanemeo je kad je shvatio šta mu je žena servirala za ručak.

Ovaj snimak podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali.

- Čista realnost....živimo u društvu gde se izgubilo poštovanje i vrednosti čak i za stolom tokom porodičnog ručka. Čestitam mami na sjajnoj ideji.

- Ljudima je neophodna lekcija, odlaze sa telefonom svuda čak i u toalet.

- Istina, danas mnogo više "jedemo" tehnologiju nego što delimo sto sa porodicom.

- Zaboravila je kečap.

- Ručak je serviran! Kad nemate poštovanja sad jedite telefone - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

Većina korisnika Tik Toka se složila da je ova žena na najslikovitiji način pokazala kako danas živimo i da je opsednutost telefonima prešla sve granice.

Bonus video: Porodica Šaulić na Šabanovom grobu

00:38

Porodica Šaulić na Šabanovom grobu

(Espreso/Srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.