GRUDI JOJ TEŠKE 3 I PO KILOGRAMA! Hoće da obori REKORD najvećeg poprsja na svetu, ovo je MONSTRUOZNO
Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/E! ENTERTAINMENT

au

GRUDI JOJ TEŠKE 3 I PO KILOGRAMA! Hoće da obori REKORD najvećeg poprsja na svetu, ovo je MONSTRUOZNO

Sada su Zenine grudi teške gotovo tri i po kilograma

Objavljeno:

Zeni Zound (38) prvi put je ugradila implantate u grudima 2021. godine nakon što je bila podvrgnuta operaciji promene pola. U to vreme nije planirala da ima ogromne silikone, ali nakon prvog zahvata odmah je znala da želi još veće grudi.

- Na kraju sam kontaktirala svog hirurga da mu kažem da želim što veće grudi. Dobila sam implantate od 800 kubnih centimetara u 2021. a zatim sam se vratila tri meseca kasnije i popela na 1800 - objasnila je Zeni.

Ipak, nije bila zadovoljna i naknadno se vratila kod drugog hirurga koji joj je ponudio ekspandere - vrstu grudnog implantata koji se postepeno može proširiti ubrizgavanjem fiziološke tečnosti koja rasteže kožu.

- Dobila sam ekspandere od 2300 cc u septembru 2022. - rekla je, dodavši da je u 11 meseci od tada imala tri "punjenja dojki".

Sada su Zenine grudi teške gotovo tri i po kilograma, odnosno poput prosečnog novorođenčeta. Ipak, Zounds priznaje da joj težina grudi otežava svakodnevne aktivnosti.

- Postoje stvari u kojima sam pre uživala, a sad više ne mogu. Čak sam i sa svojim implantatima od 1800 cc trčala šest kilometara nekoliko puta nedeljno. Nekad sam svirala akustičnu gitaru i to mi je sada postalo jako teško dok sedim. Ručak za stolom mi je takođe izazov - objasnila je ona.

Zounds sada želi da napusti svoj trenutni posao i da pređe u industriju zabave, govoreći:

- Želim da imam neke od najvećih grudi na svetu. One su ono po čemu bih bila poznata. U šali sebe opisujem kao profesionalnu ženicu s velikim grudima, ali sam takođe potpuno ozbiljnu u vezi s tim. U suštini, moj životni san je oduvek bio da mogu da živim od toga da zabavljam ljude i budem ono što jesam - rekla je.

Dodaje da će nastaviti s povećanjem svog poprsja, uprkos problemima koje joj samo povećanje može doneti.

- One su simbol i dokaz da živim svoj život upravo onako kako želim. Najbolje od svega je što lako mogu nastaviti s povećanjem - zaključila je.

Bonus video: LOBISTI PRODAJU DUŠU ZA NOVAC, ISTI SU KAO ONI KOJI PRODAJU TELO! Deđanski o stanju na KiM: Ovo je nastavak pritiska na Srbiju

01:02

LOBISTI PRODAJU DUŠU ZA NOVAC, ISTI SU KAO ONI KOJI PRODAJU TELO! Deđanski o stanju na KiM: Ovo je nastavak pritiska na Srbiju

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.