LEPA POLITIČARKA IZBAČENA IZ POZORIŠTA! Obezbeđenje uletelo usled mjuzikla i izvelo je napolje, sve je snimljeno
Loren Bobert, Foto: Lamkey Rod/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

šta joj je to trebalo?

LEPA POLITIČARKA IZBAČENA IZ POZORIŠTA! Obezbeđenje uletelo usled mjuzikla i izvelo je napolje, sve je snimljeno

Američka političarka Loren Bobert izbačena iz pozorišta

Objavljeno:

Američka političarka iz redova republikanaca Loren Bobert (36) izbačena je iz pozorišta u Denveru.

Predstavnica republikanaca u Predstavničkom domu Sjedinjenih Američkih Država i muškarac sa kojim je bila u društvu izbačeni su iz pozorišta jer je prema navodima CNN pušila elektronsku cigaretu i pevala tokom izvođenja mjuzikla.

Na snimcima nadzorne kamere pozorišta vidi se kako obezbeđenje prilazi Bobert i muškarcu sa kojim je bila u društvu dok su sedeli u gledalištu. Posle kratkog razgovora par je ustao sa svojih mesta i napustio salu. Kamere postavljene na drugim mestima u pozorištu prikazuju političarku i njenu pratnju kako napuštaju pozorište.

CNN saznaje da su se tri različite osobe žalile na ponašanje političarke. U izveštaju koji je pozorište poslalo portalu navodi se da su Bobert i njena pratnja uznemiravali ljude oko sebe i koristili mobilne telefone. Navodno su bili bučni.

Političarka je ušla u raspravu sa zaposlenima u pozorištu i rekla im da rade isto što i ljudi oko njih. Bobert i njena pratnja nisu reagovali na upozorenje pozorišnog osoblja i nastavili su da prave buku. Jedan zaposleni je tada političarki saopštio da mora da napusti predstavu i da će pozvati policiju ako to ne učini. Bobert i njena pratnja su mu prvo rekli da slobodno pozovu policiju, međutim, ipak su napustili pozorište.

Pozorište u svom izveštaju nakon incidenta nije navelo da je to bila Loren Bobert jer policija nije intervenisala.

Političarka je u utorak na društvenoj mreži X napisala da je bila na predstavi "Bubimir" u Bjuel teatru i da je "kriva što se preglasno smejala i pevala".

- Istina je! Uživala sam u divnom "Bubimiru" u Bjuel teatru i priznala sam krivicu što sam se preglasno smejala i pevala. Svi treba da vide predstavu i molim vas da mi javite kako se završava - napisala je Bobert.

Menadžer Bobertine političke kampanje, Dru Sekston, rekao je da političarka poriče navode da je pušila e-cigaretu u pozorištu. Sekston je, međutim, rekao da je Bobert koristila svoj mobilni telefon da fotografiše nastup, ali samo zato što nije znala da to nije dozvoljeno.

Bobert je poznata po tome što je prekidala američkog predsednika Džoa Bajdena dok se obraćao Kongresu prošle godine.

Bajden je tada napomenuo da su se neki američki vojnici, koji su u Iraku i Avganistanu udisali otrovne gasove u jamama u kojima su uništavali otpad, kasnije razboleli i umrli od posledica udisanja, a Bobert se našalila da ih je lično ubio.

Ameriku je nadavno potresao još jedan skandal kad je isplivao snimak političarke Suzan Gibson (40) koja se snimala sa suprugom u krevetu i to prenosila uživo na veb stranici za striming!

Gibson, kandidatkinja demokrata za Dom delegata u Virdžiniji, tražila je od gledalaca da se uključe sa savetima oko seks poza, a na drugim snimcima na istoj platformi navodi da je ubeđivala supruga da menjaju partnere, ali da se to njemu nije svidelo.

Bonus video:

00:57

AMERIKA DALA ZELENO SVETLO, UKRAJINCI SUPREMI ZA DUGOTRAJAN RAT Todorov za Kurir TV: Sve će slati u Ukrajinu osim ljudi

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.