ŽENA MOĆNOG POLITIČARA INTRIGIRA JAVNOST, A OVE DETALJE O NJOJ NISTE ZNALI: Kaže da se NE RASIPA, a ŠTA JE OVO?
Emina Erdogan, Foto: Printscreen/Youtube/ RTV Novi Pazar

luksuz

ŽENA MOĆNOG POLITIČARA INTRIGIRA JAVNOST, A OVE DETALJE O NJOJ NISTE ZNALI: Kaže da se NE RASIPA, a ŠTA JE OVO?

Žena jednog od najplaćenijih političara u svetu, predsednika Turske, Emine Erdogan jako intrigira svetsku javnost

Objavljeno: 15:03h

Naime, iako je njen bankovni račun prepun para, ona se predstavlja da voli da štedi i da se ne rasipa. Emina Erdogan sama za sebe kaže da je žena koja živi po merlima svoje isplamske vere.

Turski mediji za svoju prvu damu navode da čuva kore od jabuke i limuna, pa od njih pravi sirće. Takođe, ona ne baca ni koštice maslina i urmi.

Svog muža je upoznala na skupu podrške 'Idealističke ženske zadruge' čiji je bila član, a njih dvoje stupili su u brak 1978. godine.

Za Emine najbliži kažu da je čvrsta, inteligentna, ali i dugovita žena. Svoje poštovanje prema veri iskazuje tako što nosi hidžab.

Ipak, ova žena političara u svojim javnim istupima imala je niz kontroverznih izjava. Samo jedna u nizu je ona gde je rekla da su haremi sultana bile obrazovne ustanove koje su pripremale žene za život.

Ipak, pored portreta skromnosti, koji se plasira u javnost, turski mediji su pisali i da su se za vreme migrantske krize zatvarali tržni centri kako bi ona kupovala na miru.

Takođe je u Japanu uhvaćena sa torbom koja košta 50 hiljada dolara, što je iznos koji 11 osoba zaradi u jednoj godini, ako rade za minimalac u Turskoj.

Ipak tu nije kraj spisku, Emine je u Varšavi na sajmu antikviteta potrošila 40.000 evra. Dok je u Grčkoj za cipele izdvojila 850 evra.

Njena palata vredna je 600 miliona evra. U njoj ima 1000 soba dok joj je omiljena zanimacija da pije čaj od 1800 evra po kilogramu.

Bonus video:

04:48

OVE DOGOVORE PUTIN ZAHTEVA DA SE ISPUNE, DA BI SKLOPIO SPORAZUM! Dimitrijević: Erdogan je doneo mnogo benefita Turskoj sastankom

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.