BOMBAŠKI NAPAD U ANKARI SNIMLJEN DO DETALJA: Pogledajte kako je sve izgledalo, BOMBAŠ SAMOUBICA SE RAZNEO (VIDEO)
Foto: Printscreen/YOUTUBE/THETIMES

JEZIVO

BOMBAŠKI NAPAD U ANKARI SNIMLJEN DO DETALJA: Pogledajte kako je sve izgledalo, BOMBAŠ SAMOUBICA SE RAZNEO (VIDEO)

Na snimku se vidi automobil koji se zaustavlja ispred sedišta turske policije

Objavljeno:

Na Jutjub kanalu britanskog Tajmsa i Sandej tajmsa objavljen je uznemirujući snimak napada na zgradu turskog Ministarstva unutrašnjih poslova u Ankari.

Na njemu se vidi automobil koji se zaustavlja ispred sedišta turske policije, nakon čega jedan od dvojice napadača koji nosi eksploziv istrčava iz kola i kreće da trči prema zgradi i raznese se pred kapijom.

Al Džazira je prethodno prenela izjavu Alija Jerlikaje, turskog ministra policije, da su dva napadača odgovorna za jutrošnju detonaciju i pucnjavu ispred sedišta ministarstva.

1 / 3 Foto: Printscreen/YOUTUBE/THETIMES

On je kazao da se jedan od napadača razneo, a da je drugi "neutralisan".

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vidi se da su snage bezbednosti raspoređene po Ankari zbog ovog napada.

Eksplozija je odjeknula oko 9.30 sati u blizini turskog parlamenta, koji danas popodne ponovo zaseda nakon letnje pauze uz prisustvo predsednika države Redžepa Tajipa Erdogana, kao i zgrada ministarstava.

Bonus video: RAT U UKRAJINI BACIO SENKU NA ISLAMSKI TERORIZAM Matevski: Ne prođe mesec bez napada, a najaktivniji su na OVOJ društvenoj mreži

01:54

RAT U UKRAJINI BACIO SENKU NA ISLAMSKI TERORIZAM Matevski: Ne prođe mesec bez napada, a najaktivniji su na OVOJ društvenoj mreži

(Espreso/Al Jazeera)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.