MLADA USRED VENČANJA IZVADILA PIŠTOLJ: Matičar postavio 1 PITANJE, a onda nastao MUK, kakva SCENA! (VIDEO)
Svadba Hane i Isaka, Foto: Printscreen/Instagram/hanna carlin

NEVEROVATNO!

MLADA USRED VENČANJA IZVADILA PIŠTOLJ: Matičar postavio 1 PITANJE, a onda nastao MUK, kakva SCENA! (VIDEO)

Kada smo već spomenuli Montanu, dodajmo interesantan podatak koji vam ujedno može poslužiti i kao upozorenje posetite li ikad tu američku saveznu državu

Objavljeno:

Hana Karlin iz Montane od skoro je srećno udana žena. Doduše, kako joj se niko ne bi isprečio u ostvarenju tog cilja, sa sobom je na venčanje ponela pištolj i prikazala ga okupljenima tek koju sekundu nakon što je matičar upitao ima li možda neko nešto protiv sklapanja tog braka.

Pištolje su u tom trenutku pokazali i kumovi i pratioci mladoženje, koji nije imao blagog pojma kakva će scena uslediti.

"Ovo je genijalno!", uzviknuo je Isak kada je video šta su to osmislili Hana i njegovi najbolji prijatelji, a nesvakidašnji prizor su svi pozdravili aplauzom i uz salve smeha.

"Takvo nešto možete videti samo u Montani", nadovezao se na scenu matičar, pa koji trenutak kasnije ozakonio vezu zaljubljenog para.

Šalu je odlično prihvatila i publika na Instagramu, a kada smo već spomenuli Montanu, dodajmo interesantan podatak koji vam ujedno može poslužiti i kao upozorenje posetite li ikad tu američku saveznu državu.

Nalazi se u samom vrhu po količini vatrenog oružja po glavi stanovnika i velika je verovatnoća da će mnogi oko vas dok šetate ulicama biti naoružani. Naime, informacije koje smo pronašli na internetu govore da čak 66,3% posto punoletnih građana poseduje oružje!

Bonus video:

03:11

VAZDUŠNO ORUŽJE U FOKUSU: BEZBEDNOST I KONTROLA

(Espreso / WEBCAFE.HR)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.