POGLEDALA JE FOTOGRAFIJU SA BIVŠIM DEČKOM I UMALO JOJ NIJE POZLILO: Detalj otkriva njenu BUDUĆNOST! Da li je to...
Fotografija Džordžije Haris, Foto: PrintScreen/ TikTok/ geo__harris1202

neverovatno

POGLEDALA JE FOTOGRAFIJU SA BIVŠIM DEČKOM I UMALO JOJ NIJE POZLILO: Detalj otkriva njenu BUDUĆNOST! Da li je to...

Fotografija Džordžije Haris iz prošlosti nenadano je označila nešto iz buduće veze

Objavljeno:

Devojka po imenu Džordžija Haris doživela je šok iznenađenje kada je pažljivo pogledala fotografiju na kojoj je sa bivšim momkom. U pozadini je ugledala "detalj" zbog kog smatra da se u njenom ljubavnim životu ne dešavaju slučajnosti.

Listajući stare slike, devojka je pronašla fotografiju sa bivšim dečkom. Ranije nije primećivala muškarca u pozadini te fotke, ali su se stvari u međuvremenu promenile. Kako bi joj i promaklo kada je na slici, ni manje ni više, nego njen sadašnji momak.

U vreme kada je zabeležena fotografija ona nije poznavala muškarca sa kojim je sada u vezi. "Moj dečko u pozadini na nekim mojim fotografijama iz 2019. godine. Nismo se sreli do 2021. godine", napisala je na Tiktoku.

Ljudi koji veruju u sudbinu i da slučajnosti ne postoje, komentarišu da postoji razlog što su se njih dvoje pojavili na istom mestu- u smislu, da je to bila najava njihove veze. "Nevidljive niti", komentarišu, a ima i ovakvih reakcija: "Moj muž je u pozadini snimka sa rođendana moje najbolje prijateljice kada smo bile klinke", "Ovo je ludo", "Idem da pogledam stare fotke".

Ima i onih koji ne veruju u preodređenost dešavanja, već smatraju da se sve situacije mogu logičnije objsaniti, pa kažu: "Skoro kao da živite u istom gradu, zar ne?"

Bonus video:

03:38

Vučević pokazao seriju fotografija na kojima se vide kosovski albanski policajci koji nose srpske puške, odnosno oružje proizvedeno u Srbiji

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.