HVALIO SE DA JE VARA, PA NUDIO KOLEGINICI "TROJKU": Đorđa Meloni raskinula zbog OVOGA? Isplivao SKANDALOZAN snimak!
Đorđa Meloni, Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI?

HVALIO SE DA JE VARA, PA NUDIO KOLEGINICI "TROJKU": Đorđa Meloni raskinula zbog OVOGA? Isplivao SKANDALOZAN snimak!

Jedna od najzapaženijih evropskih političarki proteklih godina stavila je tačku na dugu vezu posle snimaka njenog emotivnog partnera koji su dospeli do javnosti

Objavljeno: 16:19h

Italijanska premijerka Đorđa Meloni saopštila je da se razišla sa svojim emotivnim partnerom Andreom Đambrunom, s kojim je provela osam godina i ima ćerku Đinevru, piše Glossy.

Kako prenosi Sky, predsednica Vlade Italije istakla je da se njena veza "ovde završava", a poznatom televizijskom novinaru se zahvalila na vremenu koje su proveli zajedno.

– Zahvaljujem mu na divnim godinama koje smo proveli zajedno, na poteškoćama kroz koje smo prošli i što mi je dao najvažniju stvar u životu – našu ćerku Đinevru – poručila je Meloni i dodala: – Naši putevi su se već neko vreme razišli, došao je trenutak da to priznamo.

Političarka je rekla da će "braniti ono što je njihovo" i navela da su to njihovo prijateljstvo i sedmogodišnja devojčica koja voli svog oca.

– Nemam ništa drugo da kažem o ovome – zaključila je.

Međutim, priča o ovom raskidu mogla bi da ide mnogo dalje od prostog raskida jer su se putevi razišli, budući da italijanski mediji pišu da se veza okončala nakon optužbi za navodne seksističke komentare koje je Đambruno izneo i snimljenih razgovora u kojima pokušava da ugovori intimne odnose utroje.

Naime, u javnost je dospeo trenutak sa snimanja na jednom od kanala kompanije Mediaset koji nije trebalo da ode u etar, kada je Andrea Đambruno koristio vrlo eksplicitan jezik.

On je najpre snimljen kako pita koleginicu zašto je nije sreo ranije, a potom je sutradan objavljen i snimak na kom se emotivni partner premijerke hvali svojom aferom i "kaže koleginicama da mogu da rade za njega ako učestvuju u grupnom seksu", piše Sky.

U jednom trenutku, on pita koleginicu:

– Mogu li da dodirujem svoj paket dok pričam s tobom?

Zatim je navodno pitao koleginicu zna li da on ima aferu s nekim na radnom mestu, uz komentar da "ceo Mediaset to zna", a potom joj je ponudio da mu se pridruži u krevetu.

Tražimo trećeg učesnika. Hajdemo u "trojku... ili čak "četvorku" – prenosi Sky.

Đorđa Meloni
Đorđa Melonifoto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Đorđa Melonijeva je, inače, poznata po svojim konzervativnim stavovima i isticanju važnosti porodice, pa je čuvena njena izjava na jednom mitingu španske ultradesničarske stranke Voks.

– Da prirodnoj porodici, ne LGBT lobijima – rekla je jednom prilikom.

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/ Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.