POKAZALA STAN U NJUJORKU KOJI JE PLAĆALA 6.500 EVRA: Ima samo 52 KVADRATA, a kad je otvorila vrata... (VIDEO)
Stan, Foto: Printscreen/TikTok/ allyshaps

nekretnine

POKAZALA STAN U NJUJORKU KOJI JE PLAĆALA 6.500 EVRA: Ima samo 52 KVADRATA, a kad je otvorila vrata... (VIDEO)

Žena pokazala stan u Njujorku za koji je plaćala kiriju od 6.500 evra

Objavljeno: 20:03h

Žena po imenu Eli Sapiro pokazala je stan u Njujorku za koji je kirija 7.000 evra odnosno 6.500 evra. Površina te nekretnine je 52 kvadrata i evo kako izgleda.

"Moja zgrada je povećala cenu kirije pa moramo da se preselimo. Stan ima 52 metra kvadratna", rekla je ona.

Pokazala je kuhinju koja "izgleda prelepo iako je premala". Stan je otvorenog koncepta pa se nalazi odmah pored kuhinje tu je dnevni boravak sa velikim prozorima i pogledom na ulicu.

"Stan je na drugom spratu u kraju East Village tako da buku slušamo celi dan i noć", napomenula je.

@allyshaps Replying to @Teenie CLARIFYING A FEW THINGS! The apt is now listed at $7,050 for 590sq ft 1 bedroom. But truthfully even if i could afford it two people can’t comfortably live here. The apt was mine and then jordan moved in so its 99% my stuff and all of his is still in storage. We also both work from home and i run my biz out if here with all my samples theres no room! #nycapartment #nycrent #rent ♬ original sound - Ally Shapiro

U stanu ima jedne spavaće sobe gde se nalaze: bračni krevet, mali sto, noćni ormarić i komoda.

"Ormar delim sa dečkom. Prepun je. Za taj novac čovek bi pomislio da će biti više mesta, ali ne, ovo je ormar. Moje cipele čak ni ne stanu unutra, svuda su. Ovo nije praktičan prostor za život s obzirom na to koliko naplaćuju stanarinu", istakla je pa pokazala kako izgledaju kupatilo i prostorija za sušenje veša: "Ovo mi je najdraži do stana. Kupatilo je uobičajeno".

Međutim, ni tu nema dovoljno prostora. Ali je ćerka glumice Džil Zarin, članice originalne postavke "Real Housewives of New York". Magistrirala je savremenu umetnost na Sotheby’s Institute of Art u Londonu, radi u nekoliko muzeja u Njujorku. Osnovala je sa majkom brend Jill & Ally.

Bonus video:

02:17

ZA SAMCE SAMO JEDNOSOBNI STANOVI! Stručnjak za nekretnine analizira nova pravila u Nemačkoj i da li i SRBIJU ČEKA SLIČAN ZAKON!

(Espreso/Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.