IVANKA GRMI, RAZOTKRILA NOGE OD KOJIH SE PADA U NESVEST: Ubija PROVOKACIJOM, ovo je njeno NAJBEZOBRAZNIJE IZDANJE!
Ivanka Trump, Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

DOBRA KAO...

IVANKA GRMI, RAZOTKRILA NOGE OD KOJIH SE PADA U NESVEST: Ubija PROVOKACIJOM, ovo je njeno NAJBEZOBRAZNIJE IZDANJE!

Zna se da je Ivanka Tramp veoma posvećena treniranju, što je veoma dolazilo do izražaja u ovom modnom izdanju nalik stilu Kim Kardašijan

Objavljeno: 13:16h

Među brojnim poznatim zvanicama na 43. rođendanu Kim Kardašijan bila je i ćerka Donalda i Ivane Tramp. Ivanka Tramp pojavila se u do sada najizazovnijem modnom izdanju. Dok je obavljala visoku funkciju u administraciji svog oca, dok je on bio na čelu Amerike, ovakvi stajlinzi na njoj nisu ni mogli da se zamisle. Ona se ranije u potpunosti distancirala od političkih planova svog oca ističući da želi da se posveti porodici. Sa tom odlukom došao je i modni zaokret.

Uostalom, pogledajte! Kada je ranije Ivanka Tramp u javnosti nosila ovakvo izazovu suknju. Na poznatoj naslednici videli smo top modne marke LaPointe(890 dolara) i odgovarajuću suknji prekrivenu šljokicama (990 dolara).

Na slavlju u restoranu Funke na Beverli Hilsu pojavila se sa vrtoglavo dugačkim šlicem, razotkrila je svoje noge ali i čelične trbušnjake. Zna se da je Ivanka Tramp veoma posvećena treniranju, što je veoma dolazilo do izražaja u ovom modnom izdanju nalik stilu Kim Kardašijan.

Ivanka Tramp je odvažne korake pravila u cipelama Christian Louboutin (895 dolara).

Pozirala je sa slavljenicom, sa verenicom Džefa Bezosa Loren Sančez i advokaticom Lidijom Najvs.

Kim Kardašijan koja studira pravo objavila je tu sliku na Instagramu (kao i ostale fotografije sa rođendana, skrolujte) uz poruku: “Tako sam blagoslovljena što sam osvojiila džekpot sa prijateljima. Nisam mogla ni da sanjam da ću biti toliko srećna da ove devojke zovem svojim prijateljicama".

Da li je i vas Ivanka Tramp podsetila stilom na Kim Kardašijan?

Bonus video:

01:01

TRAMP JE OSVEDOČENI MRZITELJ MUSLIMANA M. Kostić: Obe strane polažu prava na božju pomoć U RATU, a od OVOGA NAJVIŠE STRAHUJU

(Espreso/ Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.