DETALJI HEROJSKOG ČINA: Duško sprečio OTMICU DEČAKA u Nemačkoj, evo kako se sve ODIGRALO (FOTO/VIDEO)
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

svaka čast

DETALJI HEROJSKOG ČINA: Duško sprečio OTMICU DEČAKA u Nemačkoj, evo kako se sve ODIGRALO (FOTO/VIDEO)

Duško i njegov kolega, koji su se nalazili na obližnjem gradilištu, čuli su dečaka kako vrišti i uspeli su da zaustave otmičara

Objavljeno: 17:51h

Duško Vukobrat sprečio je otmicu desetogodišnjeg dečaka u Nemačkoj. Mališana je juče muškarac (51) ugurao u kombi u Beblingenu i pokušao da ga odvede.

Duško i njegov kolega, koji su se nalazili na obližnjem gradilištu, čuli su dečaka kako vrišti i uspeli su da zaustave otmičara.

Osumnjičeni je prišao dvojici mališana koji su stajali na ulici, a potom je desetogodišnjaka uvukao u kombi.

Sve se odigralo oko 8 sati ujutru, na obodu grada u industrijskoj zoni, a mališani su došli do gradilišta kako bi posmatrali majstore kako rade.

Duškov kolega Zeki bio je u jami kada je čuo sa objekta nekog kako viče: "Ostavi dete na miru", a onda je čuo i plač dvojice dečaka.

Iskočio je iz jame i ugledao jedno dete kako beži i kako se vrata kombija, čiji su prozori bili oblepljeni naglo zatvaraju.

Radnici su krenuli da trče ka kombiju i naglo su otvorili vozačeva vrata. U zadnjem delu kombiju ugledali su naslagane dušeke i dečaka koji moli za pomoć. Otmičara su tad izvukli iz vozila i Duško i on su ga držali do dolaska policije.

Duško je, kako bi dodatno onemogućio otmičara da pobegne, postavio svoj bager ispred kombija, kako ovaj ne bi mogao da uleti u vozilo i nestane.

Ubrzo je stigla policija, kao i majka otetog mališana i drugo dete.

Muškarac je odmah uhapšen i već danas je izveden pred sudiju koji je naredio da osumnjičeni odmah bude prebačen na psihijatrijsku kliniku. Policija sprovodi istragu kako bi otkrila sve detalje ovog slučaja. Osumnjičeni se tereti za pokušaj otmice.

Bonus video:

02:24

OTMICA AVIONA ZBOG KOJE SE TRESLA CELA SFRJ! Vukčević otkrio kako se odigralo: UPERIO MI JE PIŠTOLJ U GLAVU I REKAO POLAZI

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.