MLADENCI OTIŠLI U HOTELSKU SOBU, A MLADOŽENJU STREFIO INFARKT: Kad je mlada skidala šminku, nije mogao VEROVATI
Foto: Printscreen/Instagram/pastorcarloso

žene i lepota

MLADENCI OTIŠLI U HOTELSKU SOBU, A MLADOŽENJU STREFIO INFARKT: Kad je mlada skidala šminku, nije mogao VEROVATI

Mladoženja nije mogao da poveruje u fizički izgled svoje izabranice nakon skidanja šminke

Objavljeno: 17:43h

Mnoge žene koriste mnogo šminke i kozmetike kojom bi prikrile eventualne nedostatke. Nekima je to sastavni deo svakodnevnivce, pa nije retkost da se probude kao jedna osoba, a iz kuće izađu kao totalno druga. Plastična hirurgija je toliko uznapredovala da se više ne može ni ući u trag prvobitnom izgledu mnogih dama. Međutim, pojedine ne žele da olako idu “pod nož” pa se koriste šminkerskim i drugim doskočicama. Jedan snimak tako je postao rado gledan i deljen na društvenim mrežama, a izazvao je salve smeha.

Snimak počinje novopečenim bračnim parom koji je tek završio svadbeno slavlje i jedva uspeva da iz hotelske sobe istera preostalu rodbinu kako bi najzad njih dvoje uživali u intimnosti prve bračne noći. Mladoženja je zaljubljeno gledao u prelepu nevestu. Ona je imala usku korset venčanicu sirena kroja, dok joj je duga crna kosa padala u uvojcima duž ramena. Mlada je ustala kako bi se raskomotila za dugoočekivanu prvu bračnu noć, a onda je usledio spektakl.

Nevesta dolazi do ogledala, dok mladoženja sa neizvesnošću očekuje kako će ona samo raskopčati venčanicu koja će skliznuti niz njeno jedro graciozno telo. Međutim, taj scenario je izostao. Kako je prišla velikom ogledalu nevesta kreće prvo da odlepljuje veštačke trepavice. Potom vlažnim maramicama kreće da skida šminku, pa tako briše i obrve. Sledećeg trenutka vidi se da ona nema ni jednu jedinu dlačicu koja bi predstavljala kakve-takve obrve. Više nema ni traga one lepote i sjajnog tena koji je šminka prekrivala.

Mladoženja zbunjeno gleda u lice svoje nove supruge, ali izgleda da je to tek početak. Ona kreće da iz dekoltea vadi silikonske dodatke koji su osmišljeni kako bi vizuelno uvećali grudi. Ova mlada pak vadi po dva paketa silikonskih dodataka i hrpu papirnih maramica iz dekoltea i više nego očigledno je da od njenih "prirodnih" grudi nije mnogo preostalo. Kao vrhunac ona skida periku. Nestaje duge crne kose, dok mlada ostaje gotovo ćelava. Kada svi pomisle da nema više šta da iznenadi ovog mladoženju, ona vadi i zube. Ona je verovatno razmišljala kako, budući da su u braku, ne mora ništa više da krije od supruga. Tako mu se osmehuje bez reda gornjih i donjih zuba. Ceo ovaj performans bio je prevelik za mladoženju koji pada u nesvest na krevetu koji je posut laticama cveća u znaku srca, a mlada se još nije ni skinula.

Snimak je dobio 155.000 sviđanja samo na Instagramu, a usledilo je more reakcija.

- Kad god je neka devojka previše doterana i našminkana, pribojavam se ovog scenarija!

- Proverite da nije mladoženja umro!

- Kako se udati i postati udovica u roku od sat vremena!

- 80 odsto devojka je danas takvo!

- Mislio sam da je sledeće što sledi da obelodani da je muško.

- Ovo je previše i za mene, a kamoli mladoženju.

- Grcam od smeha još kod maramica u dekolteu, ali perika i zubi su me dokrajčili!

- Treba uvek prenoćiti sa devojkom, čisto da se uverite kako izgleda ujutru kada je bez šminke, a kada ste vi trezni.

Bonus video:

00:47

Svadba Darka Lazića

(Espreso/Srećnarepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.