RADILA JE KAO DADILJA ZA BOGATAŠE, SVAKO VEČE JE MORALA DA... Nije verovala šta će joj se desiti u 24. GODINI! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram/samijwilliams

NIJE SE NADALA

RADILA JE KAO DADILJA ZA BOGATAŠE, SVAKO VEČE JE MORALA DA... Nije verovala šta će joj se desiti u 24. GODINI! FOTO

Ova 24-godišnjakinja se tako našla usred luksuznog života, te je letela privatnim avionima, a vikende provodila na njihovoj privatnoj jahti

Objavljeno: 11:26h

Semi je radila kao takozvana 'Au pair' dadilja koja radi i živi kao deo porodice domaćina, i obično preuzima brigu o deci i obavlja neke poslove po kući. Radi se o bogatim njujorškim porodicama koje svako malo idu na luksuzne destinacije i to samo privatnim avionima.

Ova 24-godišnjakinja se tako našla usred luksuznog života, te je letela privatnim avionima, a vikende provodila na njihovoj privatnoj jahti.

- Dve nedelje proveli smo u Londonu i Parizu, a onda bismo išli u Majami, Njujork. Svuda smo išli - objasnila je na mrežama.

Prvo je mislila da će taj posao raditi tek dva meseca, ali sve zajdeno se pretvorilo u avanturu kakva joj se jako svidela.

- Mogu reći da je to bilo najbolje iskustvo u mom životu - prisetila se Semi.

Sada je kući u Kanadi i planira da se uskoro opet vrati u SAD i pronađe sličan posao.

Semi je svojim prisustvom na društvenim mrežama kao dadilja stekla više od 30 hiljada pratioca na TikToku. Njen uobičajeni dan na poslu započeo bi pripremanjem dece za školu, vežbanjem u njihovoj kućnoj teretani i odlaskom u kupovinu.

Kako su njeni domaćini imali ličnog kuvara, bila je potpuno oslobođena od rada u kuhinji. Uveče bi vodila decu na njihove vannastavne aktivnosti ili bi se opuštala u porodičnom domu.

- Da ste mi je neko pre dve godine rekao da ću završiti kao dadilja u Americi nešto više od dve godine, i da ću obići sva ova najluksuznija mesta, nikad mu ne bih verovala- zaključila je Semi.

Bonus video:

01:28

MAJKE IMAJU POSEBNE ZAHTEVE OD DADILJA: Mogu da im čuvaju decu samo ako su vakcinisane i redovno rade OVO!

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.