OTIŠLA NA VENČANJE, PA SE OBRUKALA ZA SVE PARE! Nakon onoga što se DESILO može samo da se nada da će joj OPROSTITI
Devojka seče tortu, Foto: Printscreen/TikTok/Ellenkkneal

NEVERICA

OTIŠLA NA VENČANJE, PA SE OBRUKALA ZA SVE PARE! Nakon onoga što se DESILO može samo da se nada da će joj OPROSTITI

Zbog onoga što je uradila je morala da se izvinjava i trpi neviđenu sramotu

Objavljeno:

Hejli Skiner nedavno je pozvana kod prijateljice na venčanje, a zbog onoga što je uradila sa svadbenom tortom kasnije je morala da se izvinjava i trpi neviđenu sramotu.

Na snimku koji je objavila vidi se kako prilazi stolu na kome se nalazi mladenačka torta i sa slašću seče parče, dok đuska, misleći da je to zapravo torta koju su konobari zaboravili da iseku.

Ja! Gošća na venčanju moje drugarice! Izignorisala sam sto sa kolačima i isekla komad torte misleći: "O, ne! Zaboravili su da je posluže". Sada znam koliku sam grešku napravila. Mrzim sebe! - stoji u opisu videa koji je pregledan više od 25 miliona puta!

@ellenkkneal

She knew what she was doing when she cut it and when she posted it.

♬ original sound - Ellenkkneal

Njeni pratioci nisu je štedeli u komentarima, a bilo je i onih koji su se pitali kako niko od prisutnih, uključujući i snimatelja, nije sprečio ono što je nameravala da uradi.

Ipak, kako može da se zaključi iz komentara, mladenci su Hejli oprostili što im je ukrala veliki trenutak i upropastila svadbenu tortu koju je trebalo prvi da iseku.

Bonus video:

01:47

SVIRAO SAM SRPSKE PESME NA SVADBI NORVEŠKE PRINCEZE Jovan Pavlović u Pulsu Srbije otkrio kako je izgledalo KRALJEVSKO VENČANJE

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.