Vudžen: Održan Forum o razvoju veštačke inteligencije
Foto: Kineski radio Internacional

SVAKA ČAST!

Vudžen: Održan Forum o razvoju veštačke inteligencije

Forum je objavio „Izveštaj o istraživanju i konsenzus o razvoju odgovorne generativne veštačke inteligencije“,

Objavljeno:

Forum za razvoj veštačke inteligencije u industrijske svrhe održan je u okviru Svetske internetske konferencije u Vudženu, koja se održava u kineskoj provinciji Džeđijangu.

Forum je ima za cilj da ima detaljnu diskusiju o tome kako bolje igrati vodeću i osnažujuću ulogu veštačke inteligencije u inovacijama, promovisati duboku integraciju veštačke inteligencije i privrede i društva, koordinirati razvoj i upravljanje i promovisati nauku i tehnologiju za dobrobit čovečanstva. Na forumu su vrhunski stručnjaci i naučnici iz oblasti veštačke inteligencije, predstavnici međunarodnih organizacija i rukovodioci svetski poznatih kompanija održali uvodna izlaganja i vodili okrugle stolove na dve teme „Veštačka inteligencija pomaže industrijskom razvoju“ i „ Etika i upravljanje tehnologijom veštačke inteligencije“.

Forum je objavio „Izveštaj o istraživanju i konsenzus o razvoju odgovorne generativne veštačke inteligencije“, pozivajući na stvaranje dobrog okruženja za zdrav razvoj industrije veštačke inteligencije.

Forum je takođe uspostavio sesiju priča o javnoj dobrobiti veštačke inteligencije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.