O PUTINU OPET BRUJI CEO SVET! Stao ispred dugmeta za NUKLEARNO oružje, pa napravio OVAJ potez, svi pričaju o TOME
Vladimir Putin, Foto: Pavel Bednyakov / Sputnik / Profimedia

rusija

O PUTINU OPET BRUJI CEO SVET! Stao ispred dugmeta za NUKLEARNO oružje, pa napravio OVAJ potez, svi pričaju o TOME

Vladimir Putin je još jednom pokazao da ima oružje protiv koga Zapad teško može da se takmiči

Objavljeno:

Predsedniku Rusije Vladimiru Putinu prikazana je simulacija "nuklearnog dugmeta" tokom obilaske izložbe ruskih dostignuća, međutim, Putin je dugme odbio da ga pritisne.

Putinu je objašnjen dizajn sovjetske nuklearne bombe i prikazana je lažna kontrolna tabla za pokretanje nuklearnog testa, pre nego što je kroz prozor posmatrao slike eksplozije i oblaka nakon eksplozije.

Od početka rata u Ukrajini, Putin je često podsećao Zapad na veličinu i mogućnosti ruskog nuklearnog arsenala, govoreći da će svako ko pokuša da izvede nuklearni napad na njega biti zbrisan sa lica zemlje.

Vladimir Putin
Vladimir Putinfoto: EPA-EFE/GAVRIIL GRIGOROV/ SPUTNIK

Putin je rasporedio taktičke nuklearne rakete u Belorusiji i promenio stav Rusije o dva glavna sporazuma o naoružanju, istovremeno insistirajući da se Moskva ne "razmahuje" atomskim oružjem ili menja svoju doktrinu o njegovoj upotrebi.

Očekuje se da će Putin ovog meseca potvrditi da će se kandidovati za još jedan šestogodišnji mandat u martu, a nastup u ponedeljak imao je jasan "predizborni duh".

Putin je, naime, prikazan je sa grupom školaraca kako na džinovskoj tabli ispisuje poruku o svojim nadama za svoju budućnost i bira između želja koje su deca zakačila za božićno drvce u nadi da će on moći da ih ostvari.

Bonus video:

03:08

RUSIJA JE JEDINI ZAŠTITNIK EVROPSKIH VREDNOSTI!! Dimitrijević: Finska shvata da je ulazak u NATO greška, Putin dobija izbore!

(Espreso/ Telegraf/ I.N)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.