ZAMALO DA JOJ PRESEDNE PUTOVANJE: Izbezumnjena devojka se GRČEVITO DRŽALA za ČAMAC kad je videla... (VIDEO)
Veslanje, Foto: Printscreen/TikTok/doseoftravel

hit video

ZAMALO DA JOJ PRESEDNE PUTOVANJE: Izbezumnjena devojka se GRČEVITO DRŽALA za ČAMAC kad je videla... (VIDEO)

Ovo putovanje u Vijetnam Nabila niikad neće zaboraviti

Objavljeno:

Svako putovanje donosi neponovljivo iskustvo posebno kad su u pitanju egzotične i daleke destinacije. Kako tvrde zaljubljenici u putovanja upoznavanje dalekih naroda i njihove kulture oplemenjuje dušu i širi vidike.

Poslednjih godina na mapi turističkih destinaca posebno je popularan Vijetnam. Ova zemlja fascinantne prirode koja je smeštena u jugoistočnoj Aziji na obali Južnog kineskog mora i Tajlandskog zaliva postala je magnet za turiste. U jednoj od tura turisti plove rekom u neobičnim, okrugli malim čamcima koje lokalno stanovništvo koristi kad treba da se preveze sa jednog na drugi kraj neobične i ispostaviće se vrlo ćudljive reke.

Nabila, kako se predstavlja na TikTok mreži je zaljubljenik u putovanja pa je sudeći po njenim objavama uvek u potrazi za avanturama. Objava ove devojke iz Vijetnama privukla je veliku pažnju. Na snimku se vidi Nabila kako sedi u malenom okruglom čamcu i zajedno sa ostalim turistima započinje plovidbu rekom. Međutim, šok je usledio kad je čamac upao u vir. Kako se vidi na snimku izbezumljena devojka se rukama grčevito drži za dasku unutar malenog čamca koji se mahnito vrti u krug. Nabili umalo nije pozlilo dok je plovilo bacano levo desno ali je uspela da ne ispadne iz čamca.

Iako se ispostavilo da je to zapravo bio deo performansa ona je bila bleda kao kreč. Kako su joj poručili pratioci na mrežama još je i dobro prošla.

- Činjenica da ovo okretanje niko ne radi zabavnije.

- Deluju kao šoljice za čaj ali daleko opasnije.

- Lokalni vodič se ludo zabavlja kao nikad u životu a vi ste preplašeni.

- Pa ovo je strašno, mogli ste da ispadnete u prljavu reku ili da se povredite.

Da li su vas uopšte pitali da li to želite?

- Ja bih se ispovraćala posle ovako nečega.

- Nije mi jasno kako ste uspeli da se zadržite u čamcu i niste izleteli napolje - bili su neki od komentara.

Mnogi tiktokeri su otkrili da bi u sličnoj situaciji zaplakali ili počeli da vrište a devojka je otkrila kako je bila potpuno smirena kao da se ništa ne dešava ali istovremeno preplašena. Neki od korisnika mreže su se osvrnuli na to kako je vodič bio ponosan na svoj zadatak koji je obavio.

Pošto je bilo različitih situacija jedna devojka je rekla da bi se u toj situaciji histerično smejala bez prestanka. Neke je ovaj mali čamčić podsetio na šoljicu čaja koja se kako su rekli slučajno "zaljuljala" rekavši kako se u svakom trenutku treba zabaviti i prepustiti situaciji.

Bonus video:

04:29

Krenimo na putovanje kamperom!

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.