DOBILA NA LUTRIJI, PA ZBOG KOBNE GREŠKE OSTALA BEZ NOVCA U SEKUNDI: Evo šta je URADILA, dobro RAZMISLITE...
Lutrija, Foto: Profimedia

MALER

DOBILA NA LUTRIJI, PA ZBOG KOBNE GREŠKE OSTALA BEZ NOVCA U SEKUNDI: Evo šta je URADILA, dobro RAZMISLITE...

Dok je Drena shvatiila prevaru i prijavila komisiji za lutriju, bilo je prekasno

Objavljeno: 11:23h

Igrom sudbine, Drena Haris, stanovnica Indijane, izgubila je svoju nagradu od 500 dolara na lutriji zbog objave na društvenim mrežama.

Prema pisanju tamošnjih medija Haris, koja je osvojila iznos na greb kartici "Hoosier Lotteri", odlučila je da svoju radost podeli na Fejsbuku postavljanjem slike dobitnog tiketa.

Ovaj čin slavlja, međutim, pretvorio se u nesreću.

Prevarant na mreži je video objavu i iskoristio sliku tiketa da prevari radnika na mesto gde se prodaju greb kartice. Pošto Lutrija Hoosier dozvoljava prodavcima da isplate nagrade do 600 dolara, prevarant je uspešno preuzeo dobitak ove žene.

Dok je Drena shvatiila prevaru i prijavila komisiji za lutriju, bilo je prekasno.

Lutrija
foto: Nebojša Mandić

Haris je pokušala da uloži žalbu na odluku, ali prodavnica u kojoj je kupila kartu je prestala je sa radom, ne ostavljajući dokaze koji bi potkrepili njenu tvrdnju. Čak Tejlor, direktor za pravne poslove i usklađenost lutrije, prokomentarisao je da bi hitna akcija možda pomoglo u njenom slučaju ali je odlaganje onemogućilo preuzimanje nagrade.

Nažalost, ovaj incident pokazuje da treba biti veoma oprezan u slikanju svojih dobitaka ako nisu otkupljeni. Ovaj oprez se ne odnosi samo na kartice za grebanje i srećke, već i na predmete kao što su bording karte i drugo.

Bonus video:

00:30

I TO NA RUSKOM! Suzana Mančić OPET ČESTITALA Putinu rođendan! Zbog njene poruke svi su UMRLI od SMEHA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ 24 sedam/ J.S.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.